Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MOTIVELE mâniei lui Ilie Năstase: Decizie ciudată a Federației Internaționale

Inquam Photos / George Calin
Ilie Năstase Fed Cup

Ilie Năstase a provocat un scandal enorm sâmbătă la meciul de Fed Cup dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, când a fost eliminat de arbitru. Antrenorul României a dezvăluit că Federaţia Internaţională a ales neinspirat: a delegat un arbitru controversat şi un supervizor britanic.

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, după mai multe incidente şi "un comportament nesportiv", a anunţat sâmbătă federaţia internaţională (ITF).

Fosta glorie a tenisului a atacat verbal, potrivit presei engleze prezente la Constanţa, arbitrul şi două jucătoare britanice, provocând o întrerupere a meciului de sâmbătă dintre Sorana Cîrstea şi Johanna Konta, a doua zi după aluziile deplasate la adresa sarcinii Serenei Williams în conferinţa de presă. Ulterior, el ar fi jignit şi o ziaristă engleză.

Citește și: Simona Halep a RĂZBUNAT-O pe Sorana Cîrstea: Victorie de EXCEPȚIE în fața Johannei Konta

Media din UK a alocat spaţii largi subiectului şi l-a înfierat pe cel poreclit "Nasty" pentru comportamentul lui. Deşi nu scuză atitudinea avută, fostul număr unu mondial beneficiază de anumite circumstanţe atenuante. Tensiunea a fost mare, nu doar din cauza mizei partidei, dar şi a unor decizii mai puţin inspirate ale Federaţiei Internaţionale.

Concret, supervizorul meciului a fost Victoria Clutterbuck, o englezoaică. De altfel, încă dinainte de meci Năstase a semnalat această problemă.

"Ştiţi cine este supervizor la România cu Marea Britanie? O englezoaică. De ce n-au scris britanicii nimic despre asta? Este normală treaba asta? Este ca şi cum ar juca România cu Anglia la fotbal şi arbitrul ar fi român", a spus Năstase la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.