Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motivul INCREDIBIL pentru care NU poate fi demolat Clubul Bamboo

pompieri bamboo

Ancheta în cazul Bamboo a intrat într-un mare impas! Clubul distrus de incendiu în urmă cu aproape trei săptămâni nu poate fi demolat din cauză că în imediata apropiere se află un sit arheologic. Din această cauză, criminaliştilor nu li s-a permis să ia probe din zona unde funcţiona clubul, ci doar din anexe. Totul pentru că structura de rezistenţă a clădirii este şubredă şi poate ceda în orice moment.

Ancheta în cazul clubului Bamboo pare tot mai departe de un deznodământ. După ce li s-a interzis accesul în clădirea aflată la un pas de a se prăbuşi, acum criminaliştii au parte de noi impedimente. Vecin cu clădirea mistuită de foc se află un sit arheologic, de a cărui existenţă nu s-a ştiut atunci când s-a înălţat clubul. Abia acum s-a aflat că Bamboo nu poate fi demolat pentru ca cercetările să continue din cauză că s-ar pune în pericol artefactele din situl arheologic învecinat, anunță B1.ro.

Citește și: Artiștii și intelectualii, alături de protestatari: 'Hoţii să NU ne mai hotărască destinul'

Pentru a dărâma clubul este nevoie de autorizaţile de desfiinţare de la primăria Capitalei, dar şi de un aviz de mediu de la Ministerul Culturii. Iar situaţia este cu atât mai complicată cu cât zonele cu sit-uri arheologice generează probleme în Capitală pentru că legea e neclară iar cei care au nevoie de avize sunt trimiși de la primăria de sector la Primăria Capitalei și invers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.