Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MP Constanța se întărește pe zi ce trece!

Azi, MP Constanța s-a întărit cu o nouă structură organizatorică în județ. Organizația PSRO Constanța a trecut în bloc la MP Constanța.

”Salut venirea noilor colegi în MP Constanța. Sunt colegi tineri, care nu au mai făcut politică și care au crezut într-o nouă structură de partid. Consider că cei care vor altă abordare politică față de USL sunt bineveniți alături de MP Constanța. Virgil Senopol este un tânăr politician, care are în față o carieră politică bună. Sunt convins că experiența sa și motivarea ca unul care nu a mai făcut politică vor aduce un plus Organizației MP Constanta”, a declarat Claudiu 
Palaz. 
”Lupta politică a celor care vor să facă o schimbare reală în administrația publică pentru ca cetățenii să fie cei care au de câștigat nu se dă cu niciunul dintre cele două mari partide, PSD și PNL, ci se dă cu USL. La Constanța, faptul că USL trăiește este evident, pornind de la modul în care se desfășoară ședințele Consiliului Județean sau cele ale Consiliilor Locale și până la schimbul reciproc de candidați pentru alegerile locale, făcut de PSD și PNL. 
Acordul semnat de PSRO cu PNL, pe lângă faptul că la nivel județean ar reprezenta, de fapt, un acord cu USL, va duce și la „introducerea” în PSRO a anumitor personaje cu probleme, atât de moralitate, cât și de natură penală. 
Am intrat în politică cu anumite principii pe care doresc să mi le mențin, motiv pentru care am ales această schimbare. Totodată, Mișcarea Populară sprijină tinerii, promovarea se face pe criterii de performanță și pune accent pe lucrul în echipă, ceea ce demonstrează o concentrare a eforturilor pe realizarea obiectivelor comune”, a declarat Virgil Senopol.

 

 

 

 

 

 


PREȘEDINTE MP CONSTANȚA, 
CLAUDIU-IORGA PALAZ

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.