Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MRU, mesaj misterios la 3 ani de la căderea guvernului său

iohannis mru

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu transmite un mesaj la împlinirea a trei ani de când guvernul pe care îl conduce a căzut printr-o moţiune de cenzură. MRU răspunde şi zvonurilor că a dispărut misterios din peisajul de la Cotroceni.

Vezi şi: Ponta aniversează 3 ani de la căderea Guvernului MRU. Liberalii, invitaţi la eveniment

Luni, 27 aprilie, se împlinesc trei ani de la căderea Guvernului MRU. PSD marchează momentul printr-un eveniment la Palatul Parlamentului. Deşi au fost invitaţi, liberalii (cealaltă jumătate a alianţei care a dus la schimbarea puterii în 2012) au anunţat că nu vor participa. Mihai Răzvan Ungureanu transmite un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă fostul premier pare că se referă la toţi cei care l-au demis în urmă cu trei ani, chiar dacă între timp a ajuns coleg de partid cu mulţi dintre ei.

Vezi şi: Crin Antonescu, răspuns pentru Ponta la 3 ani după căderea Guvernului MRU

"In urma cu trei ani, ati trisat si ati castigat. Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului. Din care apoi v-ati infruptat lacom, asa cum ati invatat in toate guvernarile din urma.

De partea cealalta, am riscat enorm, nefiind dispus la compromisuri. Dar lectia invatata obiceiul nu mi l-a schimbat. Continuu sa am obsesia decentei, a muncii indarjite si tacute, a cumpatarii si a increderii in viitor.

Voi, de fapt, nu veti castiga niciodata. Istoria o vor scrie romanii corecti si cinstiti, muncitori si optimisti. In acele file veti fi doar note de subsol", scrie MRU pe Facebook.

Ungureanu mai face o afirmaţie învăluită în mister, în contextul zvonurilor cu privire la tensiuni care l-ar fi scos din graţiile lui Iohannis. "Celor curiosi si dornici sa stie de mine le raspund astfel: n-am disparut nicaieri. Am doar rabdare", spune MRU. De altfel, Ungureanu este considerat de mulţi liberali ca variantă de înlocuire a lui Cătălin Predoiu în poziţia de viitor premier al PNL.

Vezi şi: Iohannis, parasit de INCA un consilier cu notorietate? 'E dat disparut'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.