Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare de ULTIMĂ ORĂ: DNA i-a pus CĂTUȘE

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 21 septembrie 2017, a inculpatului

IONESCU RĂZVAN ALEXANDRU, la data faptelor consilier superior în cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (A.P.I.A.) – Centrul județean Constanța, în sarcina căruia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de folosire cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Citește și: Atenție mare! Se schimbă legea energiei termice – la ce veți fi obligați

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada 2008 – 2014, inculpatul Ionescu Răzvan Alexandru, în calitate de consilier superior în cadrul A.P.I.A. – Centrul județean Constanța, în opt situații, a folosit, la instituția unde-și desfășura activitatea, mai multe înscrisuri falsificate privind utilizarea de către două persoane a mai multor suprafețe agricole de pe raza județului Constanța.

Citește și: Surpriză! Unde lucrează soția lui Mirel Palada și ce suma încasează lunar

Ca urmare a acestor demersuri infracționale, inculpatul a obținut pe nedrept suma de 1.410.398 lei.

Inculpatului Ionescu Răzvan Alexandru i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Citește și: Decizie istorică: ce a hotărât Curtea de Justiție a UE în cazul unui împrumut în franci elvețieni din România .

La data de 22 septembrie 2017, inculpatul Ionescu Răzvan Alexandru urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Amintim că, anterior, inculpatul Ionescu Răzvan Alexandru a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupție, pentru săvârșirea unor infracțiuni similare

Citește și: EXCLUSIV! Scandal imens într-o renumită companie din România! Angajații se revoltă, oficialii iau atitudine .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.