Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EXCLUSIV Mutare decisivă a lui Traian Băsescu

basescu

Apropierea cu repeziciune a crucialului an electoral 2016 și complicarea vieții politice interne l-au făcut pe fostul președinte al României să ia o decizie radicală. Traian Băsescu va prelua conducerea Partidului Mișcarea Populară și va sta la cârmă în ambele bătălii electorale din 2016 în care PMP nu va face alianțe (sursele noastre susțin că va fi președintele PMP).

Primul pas făcut de Traian Băsescu a fost acela de a se înscrie în partid. Potrivit informațiilor noastre... următorul pas va fi făcut în week-end la Școala de vară a PMP unde se vor trasa liniile generale de bătaie pentru activul PMP.

Vezi și: De ce a fost aleasa Germania ca tinta a valului de imigranti?

Reintrarea în arenă nu este întâmplătoare. Analizele sociologice au relevat o creștere ușoară dar constantă în ultimele luni pentru Traian Băsescu și se anunță luni foarte bune pe fondul disputelor sterile dintre PSD vs PNL și Ponta vs Iohannis.

Între timp s-a oprit și hemoragia de oameni care plecau din PMP pentru lipsa de perspective și mai mult... sunt așteptate veniri/reveniri spectaculoase.

Surse din PMP susțin că target-ul ar fi o poziționare cât mai bună la locale și un scor de 7-8% la alegerile parlamentare. UN asemenea scor ar face din PMP un partid care în anumite circumstanțe ar intra la guvernare.

Vezi și: LISTA posibililor miniștri din Cabinetul Predoiu (presă)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.