Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutări strategice ale PSD: 'frăția celor TREI' din Marțea Neagră

portalsm.ro
sah

PSD face o serie de mișcări strategice extrem de interesante în Parlament. Comisia Juridică din Cameră și Senat reprezintă cele mai importante comisii din Parlament, iar aici au fost plasați oameni ai PSD care au forțat în trecut modificarea unor legi cruciale.

Prima mutare a PSD a fost trimiterea lui Florin Iordache la Ministerul Justiției. Acesta a devenit cunoscut publicului larg în celebrul episod Marțea Neagră, atunci când PSD a vrut să impună super-imunitatea.

A doua mutare a PSD este trimiterea lui Șerban Nicolae ca președinte al Comisiei Juridice din Senat. De asemenea, Eugen Nicolicea a fost trimis președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților. De asemenea, Șerban Nicolae și Eugen Nicolicea sunt liderii de grup ai PSD de la Cameră și Senat.

Toți cei trei enumerați mai sus au jucat un rol decisiv în Marțea Neagră, dar și ulterior, la încercările PSD de modifcare a unor legi foarte importante pentru funcționarea justiției.

”Frăția celor trei” revine în forță și rămâne să vedem cum se vor așeza lucrurile în Parlament, în perioada imediat următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.