Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutu sare la gâtul lui Rednic şi Piţurcă: 'S-a făcut dinamovist de când a desfiinţat Steaua'

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Adrian Mutu i-a răspuns lui Victor Pițurcă, după ce fostul selecționer l-a acuzat pe directorul general al lui Dinamo că "s-a schimbat în rău de când a ajuns la clubul alb-roșu". Pițurcă a pus la îndoială și caracterul "Briliantului". "Noi avem un meci foarte important mâine seară şi ne concentrăm doar în direcţia asta. N-am timp şi nici chef să întru în discuţii şi certuri cu nimeni. Pe Piţurcă îl înţeleg, că are mult timp liber după ce a ajutat la desfiinţarea Stelei şi acum, probabil, s-a făcut dinamovist de e aşa preocupat de ce se întâmplă pe aici", a declarat Mutu pentru gsp.ro.

"Nu vreau să vorbesc de omul Mutu. Eu spun doar că s-a schimbat ceva în rău de când a ajuns la Dinamo. Eu îi ştiu caracterul, îl cunosc şi ştiu ce urmăreşte. El vrea să antreneze. A mai făcut-o la o echipă, dar tot aşa, ascuns, pentru că nu are licenţă. El nu are nici experienţă ca oficial şi a dat şi declaraţii nefericite, stricând atmosfera. S-a schimbat tot de când a sosit el! Nu ai mai avut liniştea care să îţi permită să îţi faci treaba aşa cum trebuie" Victor Pițurcă în urmă cu 3 zile la Digi Sport.

Nici Mircea Rednic n-a scăpat de criticile fostului fotbalist. "Puriul" s-a Întrebat ironic cum e posibil ca Mutu să facă transferurile la Dinamo, iar oficialul "câinilor" i-a răspuns. "Pe nea Mircea, însă, chiar nu îl înţeleg. Spune că nu e posibil să aduc eu jucători la echipă, dar dacă nu-i direcţiona către Steaua pe ăia bunișori pe care i-a adus el, poate nu mai aduceam atât de mulţi, era echipă mai omogenă şi îl ajuta şi pe fratele lui, nea Ando, care l-a pierdut pe Gnohere, spre exemplu, cu mult înainte să plece pe bune, din cauză că cineva «i-a făcut capul mare» că e mai bine la rivali", a adăugat Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.