Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'N-am mai așteptat albirea lui Kovesi, mi-am decis votul după afirmația mocirloasă a japiței Cioloș'

mircea badea

Dacian Cioloș a jignit profund Antena 3, în speță pe jurnaliștii care lucrează la televiziunea de știri. El a comparat televiziunea cu o ”mocirlă”, iar câteva vedete au ieșit la atac. Prima a fost Dana Grecu, cea care a spus că-i e ”silă” de Cioloș, iar Mircea Badea a continuat. ”E o japiță!”, a scris cea mai cunoscută vedetă a Antena 3 pe blogul său.

Mircea Badea nu s-a rezumat doar la Cioloș în atacul său. Următoarea țintă a fost Daniel Constantin, co-președinte ALDE, numit ”scursura securistoida”.

Citește și: Simona Halep uimește din nou: A anunțat că RENUNȚĂ

”Daca n-ati aflat ce a zis Ciolos, iete acoalea.

Calculul e simplu: la Senat votez cu Tariceanu(ALDE). Mi s-ar parea foarte penibil ca tocmai cel care s-a luptat aproape singur cu Binomul mafiot sa rateze intrarea in Parlament.

La Camera depuatilor nici nu se pune problema sa merg cu ALDE. Acolo este Daniel Constantin, o scursura securistoida,deci insalubra. Mai degraba as vota cu Coldea decat cu japita asta. Asadar, la Camera am identificat doi cetateni prizabili, inteligenti, cu puncte de vedere clare, ca niste oameni practic: Liviu Plesoianu si Ciprian Necula. Ambii candideaza la PSD, primul pe locul noua, cel de-al doilea pe locul treisprezece. Stiu, automat voi vota cu bideul lui Maior si cu incaltatorul lui Coldea, denumit Georgian Pop. Asa e! Dar mi-am spus ca de pe locul 3, pudelul SRI intra oricum. Cei doi despre care v-am spus, nu. E simplu: nu exista alegere imaculata la alegerile astea.

Citește și: Jennifer Aniston a făcut SEX cu un pilot, copilot și un steward într-un avion / VIDEO

Nu imi fac niciun fel de iluzie: sansele sunt ca PSD, dupa ce va catiga urias la vot, sa bata palma cu sistemul securist preluat integral de Iohannis de la Basescu. E chiar foarte probabil ca PSD va tranzactiona jegos mandatul de la cetateni pentru iluzia impaciuirii cu Bionmul. Fix cum a mai facut Ponta. Asadar, nu-mi fac nici iluzii, nici sperante.

Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru.”, e mesajul postat de Mircea Badea pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.