Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii cer de la CCR să respingă căsătoriile gay

www.listamarci.ro
forta nationala FN

Partidul Forța Națională a anunțat astăzi că ”așteaptă de la CCR o soluție de respingere a căsătoriilor între homosexuali, în acord cu valorile poporului român”. Purtătorul de cuvânt al Forței Naționale, Clement Sava, spune că formațiunea pe care o reprezintă este de orientare național-creștină și că ”așteaptă de la Curtea Constituțională o soluție clară și neechivocă de respingere a căsătoriilor între persoane de același sex”. Mai mult, spune Clement Sava, ”inițiativa Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în sensul înlocuirii termenului „soţi“ cu formula „bărbat şi femeie“, susținută de semnăturile a 3 milioane de români, nu poate fi ignorată și nici respinsă fără a arunca la coș voința majorității covârșitoare a românilor”.

Afacerile Elenei Udrea, în PICAJ LIBER

Forța Națională mai spune că ”în cazul nefericit în care CCR ar accepta căsătoriile între homosexuali și ar declara neconstituțională inițiativa de modificare a Constituției propusă de Coaliția pentru Familie, următorul pas al celor care doresc distrugerea valorilor creștine va fi să ne impună acceptarea adoptării de copii de către homosexuali, ceea ce ar reprezenta un atentat la structura însăși a societății și ar da naștere la o anomalie totală”.

Marea Britanie RENUNȚĂ la președinția UE. Cine va prelua șefia

Mesajul naționaliștilor mai spune că formațiunea ”susține familia creștină și demersul Coaliției pentru Familie de modificare a Constituției în sensul stipulării clare a sensului căsătoriei și consideră că distrugerea valorilor tradiționale și morale ale unui popor are ca unic scop destrămarea și slăbirea națiunii pentru a fi mai ușor controlată și aservită”. Potrivit lui Clement Sava, ”familia este baza de dezvoltare a unei națiuni, iar națiunea este modelul identitar al celor care se recunosc ca având aceeași origine, istorie și valori. Distrugerea familiei înseamnă periclitarea națiunii, iar distrugerea națiunii înseamnă anularea ființării ca neam. Partidul Forța Națională va lupta împotriva acestui pericol și a oricăror demersuri care vizează distrugerea viitorului neamului românesc!”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.