Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii români îi felicită pe greci pentru respingerea 'cămătarilor internaționali'

grecia

”Partidul România Unită felicită poporul grec care nu s-a speriat de amenințările cămătarilor internaționali, oferind întregii Europe o lecție de demnitate”, este mesajul transmis astăzi de președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu. Acesta solicită ca, ”o dată cu acest ”NU” să ne redefinim atitudinea față de stăpânii din diferite capitale ale lumii care se joacă de-a statisticile și de-a contabilitatea cu viețile a milioane de oameni”.

Liderul naționaliștilor de la noi din țară crede că ”este momentul ca și românii să își ceară dreptul de a fi consultați atunci când se iau măsuri importante care îi privesc pe ei și viitorul lor, cum ar fi adoptarea monedei euro, convenită deja de Ponta și de Iohannis fără ca populația să aibă vreun cuvânt de spus”.

Diaconu acuză faptul că ”am ieșit din dictatura comunistă ca să ajungem sub dictatura bancherilor și a birocraților de la Bruxelles care ne dictează ce să mâncăm, cât, de unde să cumpărăm și cum să ne trăim viața, de unde să împrumutăm bani și cum să ne îndatorăm la nesfârșit”.

De asemenea, liderul PRU le cere românilor ”să se lepede de clasa politică de slugi care tremură numai la auzul vocii decidenților străini”. Diaconu mai avertizează că ”în timp ce Grecia se pregătea să spună ”NU” dirijării din afara țării a viitorului său și ”NU” sclaviei băncilor, Guvernul României a avizat pe 1 iulie proiectul de lege care prevede confiscarea depozitelor bancare pentru salvarea băncilor care au probleme (legea bail-in). Așadar, din 2016, dacă o bancă are probleme, se va salva confiscându-le banii cetățenilor care au făcut greșeala să și-i depună acolo. Totul pentru că așa cere Comisia Europeană!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.