Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Naționaliștii români se întâlnesc în Congres de Ziua Unirii

logo PRU pachet.cdr

Partidul România Unită și-a ales pentru oficializarea primului Congres tocmai data de 24 ianuarie, Ziua Unirii, în acord cu denumirea formațiunii. Duminica viitoare, de la ora 10.00, la sala Nicolae Titulescu de la Romexpo, filialele naționaliștilor din toată țara se vor întâlni pentru prima oară în format complet, miza fiind nu doar alegerile din interiorul partidului, ci și pregătirea în vederea alegerilor locale.

Referitor la starea PRU în contextual alegerilor din acest an, în ultimul studiu Infopolitic (AICI) se arată că ”sintetizand cifrele relevate public in sondajele de opinie din ultima jumatate a anului 2015, cele doua partide (PSD și PNL) graviteaza in jurul procentelor de 35-40%, aproape la egalitate. In acelasi timp, undeva jos de tot, sub linistea axei mentionate, in zona 5-10%, avem o pleiada de partidulete care se bat pentru locul 3: UDMR, UNPR, ALDE, PMP, M10, PRU”.

Așadar, PRU se bate cu UDMR, UNPR, ALDE, PMP și M10 pentru importantul loc 3 pe scena politică, o poziție care va fi determinantă în trasarea noii majorități după alegerile generale de la finalul lui 2016. Tocmai de aceea, PRU va prezenta la Congres liniile directoare ale programului său de guvernare, precum și un proiectul naționalist pentru România, semn că formațiunea își propune să dea cu toată forța bătălia pentru locul 3.

Vezi și: Florin Chilian vine cu noi acuzații despre Klaus Iohannis: Ce document prezintă / FOTO

Vezi și: VIDEO Incident la ședința PSD. Dragnea, huiduit: 'Penalule, ieşi afară, javră ordinară!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.