Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nainggolan s-a decis: A semnat prelungirea cu Roma

www.digisport.ro
Radja Nainggolan

Radja Nainggolan este unul dintre mijlocașii la închidere la mare căutare în Europa. Totuși belgianul de 29 de ani a ales să rămână la AS Roma și a semnat prelungirea contractului până în vara lui 2021.

”Cred că am demonstrat că asta mi-am dorit întotdeauna. Sunt foarte fericit pentru că voi continua drumul alături de acest club”, a spus Radja pentru site-ul oficial al romanilor, conform Digisport.ro.

Citește și: Declarație genială a lui Buffon, la anunțul veștii că Neymar a ajuns să coste 222 de milioane de euro: 'Bunicul îmi spunea mereu asta'

Italienii de la El Tempo au susținut în această vară că Manchester United i-a pregătit un salariu de 7,5 milioane de euro net pe an mijlocaşului belgian al Romei, pentru a-l convinge să vină pe Old Trafford. Cele cinci milioane de euro venite de pe Olimpico au fost de ajuns pentru ca acesta să rămână.

Radja Nainggolan vine după cel mai bun sezon al carierei în Serie A TIM. Belgianul a marcat 11 goluri şi a avut o relaţie excelentă cu Luciano Spalletti, cel care a devenit în această vară antrenorul nerazzurrilor.

Nainggolan a ajuns la Roma în ianuarie 2014 și de atunci a adunat 161 de apariții pentru giallorossii, marcând 27 de goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.