Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NASA face ANUNŢUL: Misterul planetei Marte a fost rezolvat

nasa

NASA, agenţia spaţială americană, a desluşit misterul planetei Marte. O descoperire ştiinţifică majoră, din cursul misiunii pe Marte, va fi prezentată de NASA într-o conferinţă de presă, luni, 28 septembrie, ora 11.30 (ora 18.30, ora României). Evenimentul se va desfăşura în sala James Webb din sediul NASA din Washington şi va fi transmis live de televiziunea NASA şi de site-ul agenţiei.

La conferinţa de presă vor participa Jim Green, director pentru ştiinţa planetelor la sediul central NASA, Michael Meyer, liderul cercetătorilor din care Programului de Explorare a planetei Marte, Lujendra Ojha, de la Georgia Institute of Technology din Atlanta, Mary Beth Wilhelm, de la centrul de cercetare NASA din Moffett Field, California, şi de la Georgia Institute of Technology, şi Alfred McEwen, investigator principal pentru High Resolution Imaging Science Experiment (HiRISE) de la University of Arizona din Tucson.

Unii comentatori anticipează că ar fi vorba despre anunţul că există apă pe Marte, în timp ce alţii, mai entuziaşti, cred că ar putea fi chiar un anunţ despre descoperirea unor forme de viaţă pe planeta roşie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.