Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năstase îl vede pe Iohannis în spatele scandalului de la Antena 3

adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase reacţionează la scandalul evacurării Antenei 3 de către ANAF. Acesta suspectează o operaţiune cu miză electorală şi face trimitere la celebra replică a lui Iohannis ("guvernul meu"), pe care o transformă în "televiziunea mea".

"Asistam, oare, la proiectul „televiziunea mea”? Continui sa cred ca schimbările din ultimile luni au legătura cu pregătirea campaniilor electorale si ale scrutinurilor electorale din acest an. Cui prodest? Nu-mi este foarte clar. Funcționează, in continuare, „fantomele” din sistemul creat de Basescu? Exista poate o strategie pusă la cale la Cotroceni? Merge mai departe proiectul extern de domesticire a României, in condițiile începerii unui Nou Război Rece?", scrie Adrian Năstase pe blog.

Vezi şi: Replica zilei vine de la Dana Grecu: 'Știrile Antenei 3 l-au făcut pe Iohannis președinte'

Potrivit fostului premier, "Antena3 devine victima, inițial in conflictul cu Basescu, acum in pregătirea contextului electoral. Dincolo de ratiunile politice ale dosarului Voiculescu, operatiunea realizată prin ANAF vizează un segment important al societății. Pana la urma, un număr semnificativ de votanti, cu Opțiuni mai apropiate stângii. Dacă ar fi existat buna credință, chiar in condițiile hotărârii judecatoresti, statul ar fi putut, in calitate de nou proprietar, sa închirieze clădirea către Grupul Intact. Chiar si Basescu știe ca nu e vorba de mutat mobila Antenelor in 5 zile ci este vorba de întregul sistem de comunicatii din subsolul clădirii. Ce va face Ministerul de Finante cu aceste instalatii? Le va vinde la licitație, fir cu fir, cip cu cip? Este clar ca nu se are in vedere recuperarea unui prejudiciu ci CREAREA unui prejudiciu. Intr-o anumită zona politica."

Adrian Năstase mai afirmă, în final, că jurnaliştilor de la Antene şi se face o nedreptate.

Vezi şi: Anunțul Cameliei Voiculescu pentru toți angajații Antena 3

Vezi şi: Băsescu, dezlănţuit: De ce ANAF procedează LEGAL în privinţa Antena 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.