Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Năstase: Vreau să particip la analizarea mandatelor lui Băsescu + Întrebare pentru Iohannis și Ponta

nastase basescu

Duminică, 21 decembrie, cei 10 ani de domnie ai lui Traian Băsescu iau sfârșit. Băsescu va preda ștafeta lui Klaus Iohannis, iar analiștii vor începe să dezbată cele două mandate ale lui. În cursa pentru analize se înscrie și Adrian Năstase, care are și o întrebare pentru Klaus Iohannis și Victor Ponta.

”La sfârsitul celor două mandate ale lui Băsescu, se vor face numeroase analize, se vor trage concluzii, se vor prezenta statistici. Voi incerca si eu să particip la ele.

O primă observatie, in legătură cu capitalul national. Urmărind televiziunile de stiri, poti constata că, in timp ce la emisiuni se vorbeste 90% din timp despre statul de drept in Romania, in calupurile de publicitate, după 10 ani, publicitatea este realizată, acum, 90%, de companii straine sau de multinationale. Iată că un “stat de drept” mai bun ajuta la o “reconfigurare” a pietei interne in domeniile IT, telecomunicatii, constructii, imobiliare, agricol, etc.

Vor putea oare noul presedinte si noul guvern să revadă această situatie? Sau vor dori?”, scrie Năstase pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.