Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Natura se dezlănţuie în Nepal. Cel puţin patru persoane au fost UCISE

AFP
nepal

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi trei sunt date dispărute în urma alunecărilor de teren şi inundaţiilor provocate de ploile musonice masive înregistrate pe parcursul weekendului trecut în Nepal, au indicat luni responsabilii locali, citaţi de DPA, potrivit agerpres.

O femeie de 75 de ani şi un bărbat de 45 de ani au murit la începutul zilei de duminică atunci când un râu le-a măturat locuinţa din satul Chhatiwan, din nord-estul Nepalului, a declarat Kumod Dhungel, un poliţist local.

Citeşte şi: Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, este în viaţă şi se ascunde în Siria

"O femeie de 55 de ani, un bărbat de 45 de ani şi fiica acestuia de 13 ani au fost luaţi de ape", a completat acesta, adăugând că nouă persoane rănite în urma inundaţiilor au fost trimise la un spital din capitala Kathmandu.

De asemenea, un bărbat în vârstă de 29 de ani şi-a pierdut viaţa, fiind luat de apele unui râu în sud-estul ţării, a informat presa locală.

Într-un alt incident, petrecut la Kathmandu, o fetiţă de 10 ani care se juca cu vărul său a căzut în canalizare şi a fost dusă de apă într-un râu. Fetiţa a murit la spital câteva ore mai târziu. O altă fată care căzuse într-o groapă a fost salvată de trecători.

Perioada musonică din Nepal, care durează între lunile iulie şi septembrie, provoacă alunecări de teren şi inundaţii masive în fiecare an, ducând la moartea a sute de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.