Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne-au dat țara înapoi!

Cristian Bodea
Știre Spărgătoare! Un gest nemaivăzut într-o dictatură a paralizat încă de dimineață România!
La ora 08.00, printr-o scrisoare deschisă, SRI și-a retras toți ”acoperiții” din toate structurile societății. Nicio instituție de stat nu a putut să deschidă azi porțile și nu doar pentru că toți portarii nu s-au prezentat la muncă: toate au rămas fără management și cu maxim 20% personal.
La DNA s-au făcut cozi imense, pentru că mai era în clădire doar un procuror, și acela fără nici un dosar alocat. Ședința de Guvern nu s-a putut ține doar cu 5 miniștri. Parlamentul nu a putut face cvorum cu doar 20% deputați și 15% senatori. Președintele României ar fi fost văzut trecând granița cu un elicopter. La PNL nu a fost nici un bărbat să închidă geamurile și a plouat înăuntru până s-a umflat parchetul. Cei de la USR au dispărut brusc în neantul din care au fost sumonați, așa că în Piața Victoriei nu a mai fost nimeni să mențină vie Flacăra Urii. Și, aparent fără nicio legătură, s-au înregistrat 2 milioane de divorțuri, motivate pe Legea siguranței naționale.
Ne cerem scuze pentru că această știre a ajuns la dumneavoastră cu întârziere, dar, din rațiuni neexplicate, au venit la muncă doar 50% din angajați.

content-image

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.