Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neatenția la pariuri pe fotbal duce la pierderea banilor. La ce să fii atent?

fotbalisti

Îți voi spune în acest articol la ce să fii atent atunci când analizezi meciurile pentru biletul zilei la fotbal. Sunt câteva detalii ce fac diferența între pariorii care câștigă constant și cei care își alimentează des contul de pariuri. Citește cu atenție, dacă vrei să faci parte din prima categorie.

Fiecare parior, fără să fie neapărat profesionist, are niște reguli după care se ghidează, reguli stabilite de-a lungul timpului. De respectarea lor depinde bilanțul făcut la sfârșitul fiecărei luni. Disciplina, știința și inspirația își dau mâinile atunci când alegem meciurile pe care să le jucăm în fiecare zi.

Cei mai mulți jucători folosesc două filtre pentru a face selecția. Primul se bazează pe un număr mai mic de criterii, în urma cărora se stabilește lista scurtă a meciurilor pe care se poate paria cu șanse mai mari de câștig. Al doilea filtru înseamnă o analiză aprofundată, în funcție de elementele relevante. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

Avantajul terenului propriu – Unele echipe joacă foarte bine în meciurile de acasă, susținute fiind de suporteri fanatici. Atenție, însă: puneți în balanță această informație cu bilanțul din deplasare al adversarei. În cazul în care „găzdarii” primesc vizita unei echipe fără înfrângere în deplasare, meciul este complicat.

Forma recentă – Rezultatele din ultimele meciuri sunt mai importante decât ce s-a întâmplat în sezoanele precedente. Nu înseamnă că istoria meciurilor directe nu este importantă, dar și aici trebuie atenție, pentru că loturile suferă modificări semnificative de la un sezon în altul.

Jocurile împotriva unor adversari similari – Aceasta este o statistică la care trebuie să fii atent, pentru că jocul unei echipe se pliază după cel al adversarului (Aici nu vorbim despre forțe precum FC Barcelona, Real Madrid sau Bayern Munchen, care au același stil indiferent de adversar). Este important să vezi ce rezultate are o echipă în compania unor formații din aceeași zonă de clasament a adversarei pe care urmează să o întâlnească.

content-image

Golaverajul – Sfatul specialiștilor este să mizăm pe echipele cu apărări solide, în cazul în care vrem să pariem 1 sau 2. Important este să nu primească gol. până la urmă, pot înscrie dintr-o fază fixă sau în urma unui contraatac. Dacă joci pe goluri marcate, fii atent la golaverajul de acasă al gazdelor și la cel din deplasare al oaspeților. Dacă un atac slab întâlnește o apărare bună, șansele de Over 2,5 sunt mici.

Intervalul în care sunt înscrise golurile – Acest tip de pariu este des întâlnit, datorită cotelor mari. Poate îl preferi și tu. Slavă Domnului, sunt multe site-uri de statistică pe care poți găsi, pentru fiecare echipă din ligile importante, intervalele cele mai prolifice. Dar, în același timp, trebuie să te uiți și dacă adversara „obișnuiește” să primească gol în acele intervale.

Posesia nu garantează victoria - nici măcar o posesie zdrobitoare în jumătatea adversă – dar te poate ajuta să câștigi la pariuri. Nu are sens să joci pe meciurile lui FC Barcelona, clar catalanii vor avea posesie superioară contra a 99% dintre adversari, însă cotele sunt bune la partidele mai echilibrate din acest punct de vedere. Trebuie ținut cont de calitatea echipelor, de stilurile de joc, dar și de locul unde se desfășoară meciul.

Neatenția la pariuri pe fotbal duce la pierderea banilor. Degeaba interpretezi corect elementele de mai sus, și poate multe altele, dacă nu ții cont de informațiile de context. În top ar fi motivația, absenții și condițiile meteorologice. În liga a 2-a franceză, de exemplu, sezonul este împărțit în două: partea în care terenurile sunt „grele” și se înscriu goluri puține și partea în care vremea este bună și mai toate meciurile sunt de „Over”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.