Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE Se cere anularea alegerii lui Dragnea/ video

psd

Mihai Sturzu, preșdintele TSD a cerut în plin congres anularea alegerii lui Liviu Dragnea prin votul alegerii tuturor membrilor PSD pe motiv că a fost un singur candidat și deci a fost o metodă coumunistă și că dacă partidul vrea să fie credibiul în condamnarea comunismului atunci ar trebui să anuleze alegerile de duminica trecută.

"Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel din perioada lui Ceauşescu şi bine a făcut. Evident că nu am ce să reproşez domnului. Dragnea. Omul a candidat, şi-a asumat funcţia. Vreau să le reproşez că nu au avut curaj sau nu au ştiut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi în situaţia în care am avut un singur candidat. (...) Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniştii. Vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile, fiindcă sunt convins că PSD ar putea da minim doi candidaţi la preşedinţie şi sigur se vor găsi 500.000 de oameni care să vină la vot şi atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului", a declarat Mihai Sturzu.

Vezi și: EXCLUSIV Băsescu despre gestul PSD de condamnare a comunismului: Au un retard politic

”A vrut să iasă în evidență și el”, a spus Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD.

”Să spui că oamenii au venit la vot pe vremea aia a fost o dovadă de comunism e o prostie. Știu că domnia sa vrea să fie vicepreședinte al partidului și chiar l-aș fi votat, dar să spui asta nu prea e în regulă. Vom discuta ieșirea domniei sale în forurile partidului și vom lua o decizie”, a mai spus Firea șa întrebarea reporterului Antena 3 cu privire la ce riscă deputatul.

Citește și: Dragnea, lui Ponta: Să nu ne faci o nefăcută!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.