Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NEBUNIE totală în PSD: omul lui Dragnea, pus la zid la Timișoara. Grindeanu dă în judecată partidul/SURSE

Inquam Photos / Octav Ganea
grindeanu

O ședință extrem de tensionată are loc în aceste momente în filiala PSD Timiș. Liviu Dragnea l-a trimis pe secretarul general al PSD, Marian Neacșu, să rezolve situația în filială, după ce Sorin Grindeanu a fost demis de la centru și apoi exclus din PSD.

Citește și: Ponta pune tunurile pe Dragnea: 'Asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau Teldrum SA'

Vezi şi: Premierul Mihai Tudose: Guvernul renunţă la introducerea taxei de solidaritate

Marian Neacșu întâmpină însă o opoziție foarte puternică din partea primarilor PSD din Timiș, dar și a parlamentarilor. 10 primari din județul Timiș care susțin că Sorin Grindeanu este în continuare lider al filialei județene, că ei nu au votat pentru demiterea acestuia și solicită ca ”centrul să nu se implice în rezolvarea unor probleme din teritoriu”, susțin surse politice.

De asemenea, Sorin Grindeanu contestă demiterea sa din funcția de președinte al PSD Timiș și vrea ca demiterea sa să fie discutată în comisia de arbitraj a partidului, iar în cazul în care nu se va accepta această soluție, Grindeanu este dispus să tranșeze războiul cu conducerea PSD în fața instanței.

Înaintea aceste ședințe, Sorin Grindeanu a avut o întâlnire de taină cu președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, cel pe care liderii PSD de la centru ar vrea să-l desemneze pentru a conduce interimar filiala, până la organizarea de alegeri.

Practic, Sorin Grindeanu are de partea sa cei mai importanți oameni din filiala PSD Timiș, iar secretarul general al PSD este prins ca într-o menghină de situația din această filială.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.