Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Negocieri eșuate la Guvern! Liderii de sindicat, în continuare nemulțumiți: 'Întâlnirea nu a adus un plus sau ceva pozitiv pentru ce ne doream'

Inquam Photos / Octav Ganea
protest cartel alfa

Negocieri eșuate la Guvern! Liderii de sindicat prezenţi vineri la discuţiile de la Guvern, pe marginea proiectului ce prevede transferul contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, spun că vor mai fi şi alte întâlniri, în condiţiile în care sindicatele doresc o garanţie că măsura nu va duce la scăderea salariilor, informeaz[ Mediafax.

"Continuăm discuţiile. Nu avem nimic cert sau scris, nu suntem siguri că trecerea contribuţiilor va face ca salariul să rămână acelaşi. Vom avea din nou discuţii şi împreună cu patronatele, dacă se poate. În partea bugetară sunt sindicate la Învăţământ care acceptă acest transfer, iar pe de altă parte cele din Sănătate, a funcţionarilor publici, unii se abţin, altii spun că nu avem nimic cert. Aşteptăm ceva scris şi să fim sigur că legea va merge în continuare cu condiţia reglementării regulamentului de sporuri. Întâlnirea nu a adus un plus sau ceva pozitiv pentru ce ne doream", a declarat Leonard Bărăscu, lider sindical Sanitas, după negocierile de la Guvern.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.