Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nereguli în declaraţia de avere a Elenei Udrea, după divorţul de Dorin Cocoş

cocos.udrea_

După divorţul de Dorin Cocoş, declaraţia de avere a Elenei Udrea conţine o vilă în plus, care nu apărea nicăieri până acum, şi jumătate de milion de euro, bani pe care i-a primit de la fostul soţ.

Declaraţia de avere a candidatului PMP scoate la iveală şi discrepanţe uriaşe faţă de precedenta declaraţie. Comparaţia dintre cele două declaraţii de avere, una din 2012 şi cealaltă din 2013, arată că Elena Udrea nu numai că a rămas cu toate casele pe care le avea şi în timpul căsătoriei, dar a obţinut în plus două terenuri şi o vilă de 169 de metri pătraţi, în Capitală. Doar că această vilă nu apărea înainte pe niciuna din declaraţiile de avere.

În conturi, înainte de divorţ, soţii Cocoş aveau împreună aproape un milion şi jumătate de lei şi 511.888 de euro. După divorţ, Elenei Udrea îi rămân aproape toţi banii. Elena Udrea a majorat această sumă până la un milion 34 de mii de euro, vânzând unele bunuri. Cu aceşti bani, a cumpărat 60 de hectare la Nana şi a împrumutat firmele la care este acţionară. Achiziţiile depăşesc însă suma declarată în conturi, susţine Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.