Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Netflix a dezvăluit primul trailer pentru 'Bright' cu Will Smith în rolul principal

netflix

Reţeaua de televiziune Netflix a prezentat cu prilejul ceremoniei Oscarurilor primul trailer al producţiei ''Bright'', un film poliţist desfăşurat în lumea actuală, dar care include orci, elfi şi alte creaturi mistice, iar personajul principal este interpretat de Will Smith, scrie luni portalul The Verge.

Acest trailer foarte scurt nu include foarte multe detalii, însă oferă o idee despre modul în care filmul combină realismul necomesmetizat cu fantezia, arătându-l pe ofiţerul de poliţie Will Smith care patrulează prin cartiere rău famate şi care poartă la un moment o sabie. Un personaj care are chip de orcă, interpretat de starul Joel Edgerton, descarcă o puşcă de calibru mare în incinta unui magazin, iar două creaturi care seamănă cu nişte elfi poartă un dialog.

Netflix a cheltuit într-un mod ascendent 90 de milioane de dolari pentru producţia ''Bright'', care este regizată de David Ayers, cel care s-a ocupat de ''Suicide Squad''. Scenariul este scris de Max Landis, cel care s-a ocupat de scenariile filmelor ''Chronicle'' şi ''American Ultra'', conform Agerpres. ''Bright'' este cel mai amplu proiect al Netflix de până acum şi care are nume sonore ataşate producţiei, conform theverge.com, care indică faptul că acest proiect ar putea fi un loz câştigător tras de cei de la Netflix faţă de alte servicii de streaming competitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.