Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Neymar vrea să-și plătească singur clauza de reziliere: Ce star l-ar putea înlocui pe brazilian la Barcelona

www.digisport.ro
Neymar Messi

Oficialii Barcelonei iau serios în calcul posibilitatea de a-l pierde pe Neymar în această vară şi analizează lista posibililor înlocuitori ai brazilianului. Principalul favorit este Paulo Dybala, atacantul lui Juventus având avantajul de a fi recomandat de compatriotul său Lionel Messi, scrie El Mundo Deportivo, citat de Digisport.ro.

A mai rămas aproape o lună şi jumătate până la sfârşitul perioadei de mercato, iar fanii Barcelonei, dar şi noul antrenor, Ernesto Valverde, aşteaptă întăriri pentru noul sezon. Până acum, catalanii l-au transferat doar pe Nelson Semedo, de la Benfica, şi l-au răscumpărat pe Gerard Deulofeu, venit după o jumătate de sezon reuşită la AC Milan.

Marele vis al vicecampioanei Spaniei în această vară a fost italianul Marco Verratti, dar şansele ca mijlocaşul de 24 de ani să ajungă pe Camp Nou sunt tot mai mici, după ce PSG a refuzat orice discuţie legată de plecarea jucătorului, iar acesta a ales să-şi schimbe agentul şi să înceapă o colaborare cu Mino Raiola.

Citește și: Mircea Lucescu, la un pas de revenirea la Galatasaray? 'El e salvatorul'

În aceste condiţii, conducerea Barcelonei îşi îndreaptă atenţia asupra lui Dybala, văzut soluţia ideală pentru o investiţie serioasă, care să fie o adevărată declaraţie de intenţie pentru noua stagiune. Totodată, argentinianul de 23 de ani este alegerea logică, mai ales în cazul în care Neymar va pleca la PSG, scrie El Mundo Deportivo.

Deşi se părea că totul este doar un alt zvon de mercato, posibilitatea ca brazilianul să ajungă pe Parc des Princes creşte de la o zi la alta. Mai mult decât atât, fostul jucător de la Santos ar fi dispus să-şi plătească singur clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro, pentru a-i ajuta pe francezi să dribleze fair play-ul financiar.

Despre interesul Barcelonei pentru Dybala s-a mai scris şi în trecut, însă posibila plecarea lui Neymar ar putea face ca transferul să devină realitate. Pe lângă faptul că ar fi o înlocuitor ideal pentru brazilian, fotbalistul adus în Italia de Palermo ar reprezenta şi o lovitură de imagine dată de catalani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.