Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nici Iohannis, nici Mihalache. Cine e adevăratul preşedinte al României

administratia prezidentiala

Victor Ponta l-a jignit pe Klaus Iohannis când a afirmat că Dan Mihalache ar fi adevăratul preşedinte al României. De fapt, un alt personaj trage sforile şi se comportă ca şi cum ar fi în fotoliul de la Cotroceni, afirmă jurnalistul Ion Cristoiu. Potrivit acestuia, adevăratul preşedinte este, în acest moment, Mugurl Isărescu, guvernatorul BNR.

"De la instalare, Klaus Iohannis s-a remarcat prin bucuria imensă provocată de jucăriile aflate la dispoziția președintelui: voiaje luxoase peste hotare, vile luxoase de protocol, avioane de lux. Nu se bucurase însă de jucăria numită conducerea țăriii direct din apă. Deplasarea Cotrocenilor la Neptun i-o oferă din plin.

Vezi şi: Isarescu, discutii de ultima ora cu ministrul Finantelor. Avertisment dur

Cîtă vreme Klaus Iohannis se joacă de a conducerea țării din apă, la București Mugur Isărescu l-a convocat pe ministrul de Finanțe la o întîlnire pentru a-i da Înalte indicații în chestiunea Codului fiscal. Normal era ca această întîlnire să aibă loc între Klaus Iohannis și ministrul de Finanțe, și nu între Guvernatorul BNR Mugur Isărescu. Klaus Iohannis e ocupat însă, din cîte se vede, cu fericirea de a sta la vila de protocol de la Neptun. De ceva vreme, Mugur Isărescu, profitînd de vidul de la Cotroceni, se afirmă ca un adevărat președinte la României.

Pînă la finele mandatului lui Klaus Iohannis mai sunt patru ani și ceva. Sunt sigur că pînă atunci numărul adevăraților președinți va spori. Vom avea un președinte și în persoana Codruței Kovesi, și în persoana lui Dan Mihalache, ba chiar și în persoana Patriarhului Daniel. Lista rămîne deschisă", scrie Cristoiu pe blog.

Vezi şi: Puteri mai mari pentru Isărescu. Cum a ajuns şef şi peste Guvern

Vezi şi: Lovitură de maestru dată de Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.