Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niciodată nu se aștepta Klaus Iohannis la așa ceva de la Traian Băsescu

basescu iohannis basescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, spune că şeful statului, Klaus Iohannis, "a jucat ireproşabil" politic pentru aducerea în situaţie dificilă a PSD.

"I-a jucat pe pesedişti. Aroganţi ca întotdeauna, când câştigă ei devin aroganţi a doua zi. Sunt umili până când câştigă. (...) Şi Dragnea a crezut că toată lumea e a lui şi e bărbatul numărul 1 al ţării. Corect sau incorect, atenţie, corect sau incorect, Iohannis i-a jucat pas cu pas până i-a pus cu spatele la zid. Asta e realitatea", a spus Traian Băsescu, luni, la B1 Tv, întrebat cum priveşte mişcările politice făcute de preşedintele Klaus Iohannis în ultima perioadă.

Citește și: VIDEO O tânără de 17 ani a fost șantajată de un bărbat care avea imagini PORNO cu ea: Ce i-a cerut

El a apreciat că "transformarea" şefului statului ţine şi de "nişte sfătuitori mai buni".

"Iohannis a jucat ireproşabil cartea punerii la colţ a PSD-ului, a jucat perfect. Eu sunt un consumator de joc politic, nu mai sunt un făcător de joc politic, dar preşedintele a jucat, din punctul lui de vedere, ireproşabil. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar a jucat ireproşabil pentru aducerea în situaţie dificilă a PSD-ului, dar pe mîna PSD-ului, pe greşelile lor, pe indiferenţa lor, pe convingerea lor că dacă au luat 45% în alegeri le ţine de cald. Eu cred că dacă îi cauţi azi în orice sondaj nu au la încredere mai mult de 20%", a mai spus Băsescu.

Citește și: Una dintre cele mai mari vedete ale muzicii a dezvăluit că nu și-a spălat părul de…14 ani / VIDEO

Întrebat dacă preşedintele Iohannis îşi va ''culege victoria'' marţi în Parlament, Băsescu a replicat: "Bineînţeles, şi eu aş face la fel".

Pe de altă parte, el s-a declarat optimist în ceea ce priveşte varianta desemnării unui alt candidat de la PSD în cazul în care s-ar ajunge la demisia premierului Grindeanu. ''Dacă această coaliţie, cu sprijinul UDMR, rămâne solidară, nu ai ce să faci".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.