Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: Am vrut un vârf de atac mai mobil, l-am preferat pe Tănase titular. Gnohere a dat dovadă de profesionalism

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, joi seară, după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, că l-a preferat pe Florin Tănase titular în ofensivă deoarece voia un vârf de atac mai mobil. Dică l-a înlocuit în repriza a doua pe Tănase cu Gnohere, care a adus victoria echipei bucureştene. "S-a trăit cu intensitate maximă. Am făcut un joc bun, am început foarte bine, apoi am pierdut 2-3 mingi pe zona centrală. A doua repriză am jucat mai defensiv. Am vorbit cu Gnohere azi şi i-am explicat de ce nu joacă de la început. L-am preferat pe Tănase titular, am vrut un vârf de atac mai mobil, Tănase cu Budescu să facă schimb de mingi şi ca Bizonul să intre a doua repriză, proaspăt, să reuşim să ţinem mai mult de minge. Am făcut un lucru bun. Bizonul a dat dovadă de profesionalism", a spus Dică la Pro X.

Nicolae Dică a precizat că secretul succesului echipei sale este "muncă şi disciplină". "Asta le cer jucătorilor în fiecare zi. Au arătat pe teren acest lucru. Nu suntem singura echipă cu evoluţii foarte bune 'n cupele europene şi care în campionat mai scârţâie", a mai spus el.

Dică a menţionat că Steaua va putea vorbi de primăvara europeană abia dacă se va impune şi în partida de pe teren propriu cu Hapoel Beer Sheva. Steaua a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Hapoel Beer Sheva, într-un meci din etapa a treia a grupei G a Ligii Europa, în care golurile vicecampioanei României au fost marcate de Harlem Gnohere, la scurt timp după ce a intrat pe teren.

Nicolae Dică, a declarat joi seară, după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, că Romario Benzar, care s-a accidentat în prima repriză, va fi indisponibil aproximativ trei săptămâni.

"Pe Benzar din păcate l-am pierdut pentru vreo trei săptămâni, dar avem jucători care îl pot înlocui", a spus Dică la Pro X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.