Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: 'Când nu joci ca o echipă, joci doar pentru tine, este clar că rezultatul nu are cum să apară'

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, sâmbătă seară, după meciul pierdut de FCSB cu scorul de 0-1 în faţa echipei FC Viitorul, că elevii săi nu au jucat "ca o echipă", el menţionând că ei trebuie să înţeleagă că nu sunt câştigători dinainte şi trebuie să dea totul. "Nu se câştigă un meci pentru că ne numim Steaua, pentru că avem echipament frumos sau pentru că s-a plătit mult pe jucători", a adăugat el.

"Chiar dacă a pierdut foarte mulţi jucători, FC Viitorul a făcut un joc foarte bun. Din păcate atunci când nu ai atitudine pozitivă, nu eşti agresiv, nu joci ca o echipă, joci doar pentru tine, este clar că rezultatul nu are cum să apară. Am făcut un joc foarte slab. Eu sunt cel care răspunde pentru acest rezultat pentru că nu am putut să-i fac pe jucători să înţeleagă că este un meci important. Trebuie la fiecare meci să avem atitudine, să dăm totul pe teren, nu suntem câştigători dinainte. Jucătorii trebuie să înţeleagă acest lucru. Din păcate şi în această seară am făcut un joc foarte slab", a afirmat Dică la Digi Sport, conform News.ro

Citește și: Gigi Becali a pus 'TUNURILE' pe jucători în direct la TV, după înfrângerea în fața lui Hagi: A anunțat 'apocalipsa' pentru trei staruri

Nicolae Dică a precizat că jucătorii trebuie să înţeleagă că atunci când intră pe teren trebuie să dea totul. "Nu se câştigă un meci pentru că ne numim Steaua, pentru că avem echipament frumos sau pentru că s-a plătit mult pe jucători. Atunci când nu joci ca o echipă adevărată, când nu dai totul pentru echipă nu ai cum să câştigi. Am unele explicaţii pe care le voi transmite în vestiar. În bucătăria noastră se va vorbi", a spus tehnicianul.

El a menţionat că dacă va evolua la fel în meciul de joi cu Viktoria Plzen, din grupele Ligii Europa, FCSB va pierde la o diferenţă mai mare. "Dacă vom avea atitudinea aceasta joi vom lua cinci, dacă vom juca aşa. Dar eu sper ca ei să înţeleagă că prin această calificare în Europa League nu am obţinut absolut nimic, pentru că acest club este învăţat să joace în fiecare an în grupele Europa League sau Champuions League. A fost un lucru normal ca Steaua să ajungă în Europa League. Nu a fost o performanţă mare. Performanţă va fi dacă vom trece de grupe, dacă vom ajunge în semifinale…", a adăugat antrenorul echipei bucureştene.

Formaţia FC Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci din etapa a noua a Ligii I. Pentru FCSB este primul eşec din actuala ediţie de campionat.

Golul a fost marcat de Eric, în minutul 31, cu un şut din afara careului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.