Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: 'Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, dar important este că ne-am calificat'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, joi seară, că regretă că jucătorii săi nu au reuşit să câştige meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, dar a precizat că importantă este calificarea în 16-imile Ligii Europa.

"Ne aşteptam la un meci greu, ne-au surprins la început, pentru că eu mă aşteptam la un 4-3-3, dar apoi am reglat lucrurile şi ne-am revenit. Îmi pare rău că nu am reuşit să câştigăm, pentru că în a doua repriză am jucat mai bine, ne-am creat mai multe ocazii, dar nu am marcat. Dar important este că am reuşit calificarea. Am spus că îmi place Beer Sheva, este o echipă cu jucători de calitate şi cred că va merge de pe locul doi din grupă. Mă simt foarte bine că la început de carieră, după patru etape, am reuşit această performanţă, e meritul jucătorilor şi trebuie felicitaţi. A fost o bucurie normală după meci, pentru că noi avem performanţe în fiecare an, e un lucru normal să se facă performanţă la acest club. E şi meritul patronului că investeşte atât. Va fi şi o primă pentru această performanţă, aşa cum a fost şi pentru calificare. Păcat că nu am reuşit să marcăm în ultima fază, deşi eram calificaţi, am făcut presing şi asta e un lucru îmbucurător", a declarat Dică, potrivit News.ro.

El a spus că nu a văzut momentul în care Denis Alibec a început să plângă pe banca de rezerve, după ce a fost înlocuit cu Gnohere şi a fost huiduit. "Am înţeles că Alibec a avut o reacţie pe bancă, nu am văzut, eram concentrat la joc. Vom fi alături de el, să-l ajutăm să treacă peste această perioadă. Cred că este un caracter puternic şi poate trece peste, aşa cum a mai făcut-o şi altădată".

Pentru Dică este normal ca patronul Gigi Becali să ştie dinainte echipa care va intra în teren: "E normal ca patronul să ştie echipa dinainte vorbesc cu el, e decizia lui, e plăcerea lui s-o comunice. Nu mă afectează asta, nu îmi dictează el echipa".

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa după cinci ani, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.