Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicole Kidman declară că toți americanii ar trebui să îl susțină pe Donald Trump

Donald Trump femei

Actrița Nicole Kidman a vorbit în cadrul unui interviu pentru BBC Two despre alegerea lui Donald Trump la Casa Albă și a invitat la conciliere, scriu huffingtonpost.fr și people.com.

Într-un interviu acordat jurnalistei Victoria Derbyshire la BBC Two, Kidman, care are dublă cetățenie, australiană și americană, a arătat că nu urmează trendul stabilit de numeroși dintre colegii ei de breaslă și a ales calea concilierii. ''Pot spune doar că acum avem un președinte ales și noi, ca națiune, trebuie să-l susținem pe președinte, oricine ar fi el, pentru că pe acest lucru se bazează această țară'', a spus ea, conform Agerpres.

Actrița a precizat că nu-i face plăcere să discute politică, ea fiind mai dedicată problemelor cu care se confruntă femeile. Prin această declarație privind alegerea lui Trump, Nicole Kidman se numără printre puținele vedete ale industriei de divertisment din SUA care nu au criticat deschis președintele ales, cele mai recente atacuri fiind exprimate de Madonna și Meryl Streep, aceasta din urmă la ceremonia Globurilor de Aur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.