Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan clarifică problema înscrierii sale în PNL

Nicusor Dan

Candidatul la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, declară întrebat dacă ar accepta să intre în PNL, pentru ca formaţiunea liberală să-l susţină în alegerile pentru postul de primar al Capitalei, că această variantă este exclusă. Preşedintele Grupului de Iniţiativă al Uniunii Salvaţi Bucureştiul spune , la RFI, în schimb că ar accepta o discuţie despre alegeri cu Alina Gorghiu, chiar dacă acest lucru ar fi prematur.

Dacă PNL v-ar propune să deveniţi membru al acestui partid pentru a vă sprijini la alegerile pentru postul de primar al Capitalei, aţi accepta?

Nu, asta este exclus, pentru că am depus actele pentru înfiinţarea unui partid politic, Uniunea Salvaţi Bucureştiul, eu voi fi membru al acestui partid, împreună cu colegii mei.

Şi dacă aţi avea o şansă în plus făcând acest pas către PNL?

Nu, ăsta este răspunsul meu. Tot ce se va întâmpla până la alegerile din vara anului 2016 va fi cu mine în acest partid, Uniunea Salvaţi Bucureştiul.

Aţi fost contactat în ultimele săptămâni de vreun partid, poate chiar de PNL?

Nu, nimeni nu mi-a propus nici o negociere, nici o intrare în partid. A fost vineri propunerea venită din partea PNL ca eu să fac parte din Comisia Tehnică de Urbanism de la Primăria Generală, la care răspunsul meu a fost da, mulţumesc, numai că o comisie total coruptă şi care a aprobat vreme de şapte ani foarte-foarte multe investiţii nocive în oraş nu poate fi rezolvată cu prezenţa unui om şi soluţia este ca această comisie să fie desfiinţată, să vorbim de regulament, de instituţii care să propună oameni în comisia asta şi în condiţiile în care vom avea o nouă comisie, cu oameni cu CV-uri care n-au făcut lucruri nocive pentru oraş, putem discuta, dar până atunci, nu.

Pe 15 septembrie, copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, spunea că vă provoacă la o discuţie şi vă caracteriza ca fiind un om priceput şi o soluţie bună pentru o poziţie în administraţia Capitalei.

Doamna Gorghiu este o persoană rezonabilă şi evident că dacă dânsa o doreşte, vom avea o discuţie, această discuţie nu a avut loc până în momentul ăsta şi cred că este prematură. Este mult mai important ca oamenii să aibă acces la o dezbatere reală pe problemele Bucureştiului şi care sunt soluţiile, înainte de a vorbi de oameni, discuţii şi alte lucruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.