Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan explică MOTIVELE pentru care nu-l dorește pe Dacian Cioloș în USR

nicusor dan

Liderul USR Nicușor Dan a explicat duminică, la B1 Tv, motivele pentru care cei mai mulți membri USR îl vor pe Dacian Cioloș în rândurile lor, dar și argumentele pentru care el și o minoritate din partid nu sunt de acord cu acest lucru.

„Majoritatea spune că Cioloș va aduce un transfer de credibilitate și USR va crește în sondaje, va aduce un plus de profesionalism și un plus de leadership. Asta e opinia majoritară. Opinia minoritară e că el, ca imagine publică, este oarecum asociat cu PNL, a fost pe afișele PNL. Dacă intră în USR, prin brandul foarte pronunțat pe care îl are, USR devine ”partidul lui Cioloș”, că oamenii simplifică foarte mult. În plus, distanța pe care am încercat să o luăm de PNL se estompează. Mai apoi, devenind USR, simplificat, ”partidul lui Cioloș” automat ni se lipește toată Guvernarea Cioloș cu plusuri și minusuri și, în fine, există și publicul...”, a declarat Nicușor Dan.

De asemenea, Nicușor Dan a susținut că un alt motiv invocat de minoritatea din USR care nu îl dorește pe Cioloș este acela că fostul premeir, după alegerile parlamentare, a fost mai întâi să negocieze cu PNL, în loc să vină la USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.