Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan recunoaște că a greșit cu Fuego, dar dă vina pe un subordonat

nicusor dan

Nicușor Dan s-a folosit de o poză cu Fuego pentru a anunța că USR a strâns numărul necesar de semnături pentru a depune listele pentru Diaspora. În plus, cei de la USR au folosit și un text ironic la adresa artistului, iar acesta a reacționat.

”Observ cu stupoare că numele și imaginea mea sunt atrase într-un joc, într-o dispută care nu ar trebui să mă implice sau să mă privească în mod direct pe mine. Este vorba despre felul în care domnul Nicușor Dan, de altfel un intelectual rasat, a ales să-și facă prezentarea campaniei sale electorale pentru a obține un mandat din partea diasporei.Nu mi se pare în regulă să te folosești, la propriu, de numele și imaginea cuiva, care nu are legătură cu tine și ideile tale, pentru a câștiga un mandat timp de patru ani. Nu cred că e un start pe măsură.”, a scris Fuego pe o rețea de socializare.

Citește și: Miley Cyrus a făcut SHOW PORNO pe scenă: Fanii au pipăit-o în zonele intime și au sărutat-o / VIDEO 18+

Nicușor Dan a recunoscut că a greșit cu poza cu Fuego și mesajul ironic, dar a dat vina pe un subordonat. ”E o greseala pe care a comis-o cineva din echipa de comunicare si ne-o asumam. Mesajul pe care echipa voia sa il transmita a fost ca oamenii din diaspora au nevoie de chestiuni serioase, dincolo de divertisment, au nevoie de echivalarea diplomelor, de informatii de cum pot sa isi deschida afaceri daca se intorc in Romania.

A fost o greseala a celui care a facut vizualul si a celui care a aprobat publicarea pe Facebook. Am gresit, ne-o asumam, iar oamenii vor fi penalizati. Am aflat de doua ore ca s-a intamplat acest lucru.

Citește și: De ce sunt colorate pașapoartele, care e semnificația culorilor și ce elemente de securitate cuprind / VIDEO

Ne cerem scruze atât față de dl Fuego, cât și față de românii din diaspora. Nu am reușit să găsesc numărul de telefon al dumnealui, dar o să-l sun să-mi cer scuze personal.”, a spus Nicușor Dan pentru Antena 3, în emisiunea Alessandrei Stoicescu, ”100 de minute”.

După ce Nicușor Dan și-a cerut scuze, Fuego a scris: ”Dragii mei, am șters postarea anterioară, deoarece domnul Nicușor Dan a recunoscut că a fost o greșeală de abordare în cadrul campaniei sale, folosind numele și imaginea mea, cerându-și ulterior scuze public, în direct, pe Antena 3!”.

Citește și: Asta e noua modă a fetelor, pe Instagram: Cum le sucesc mințile bărbaților / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.