Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, replică ACIDĂ pentru Băsescu: Declarațiile sunt complet ridicole

nicusor dan

Președintele USR Nicușor Dan afirmă că fostul președinte Traian Băsescu „a preluat narațiunea domnilor Victor Ponta și Sebastian Ghiță” atunci când acuză USR-ul că este „parte sau beneficiară a unei conspirații a serviciilor care ar scoate la pensie “politicienii cu experiență”. Nicușor Dan spune că declarațiile „sunt complet ridicole” și urmăresc „să discrediteze lupta anticorupție prin sugestia că DNA lucrează în beneficiul unui partid politic”.

Un celebru lanț de hipermarketuri se închide: pleacă până pe 31 decembrie

„Traian Băsescu a preluat și el narațiunea domnilor Victor Ponta și Sebastian Ghita și a acuzat Uniunea Salvați România că este parte sau beneficiară a unei conspirații a serviciilor care ar scoate la pensie “politicienii cu experiență”. O alianță bizară a unor oameni aflați la sfârșitul carierei politice și care au mimat ani de zile lupta politică, dar care au patronat în perfectă armonie rețele de corupție transpartinice.

Astfel de declarații sunt parțial amuzante. Sunt în aceeași măsură grave. Pentru că ele nu urmăresc, în realitate, discreditarea USR. Nici nu ar avea cum, declarațiile sunt complet ridicole. Urmăresc însă altceva: să discrediteze lupta anticorupție prin sugestia că DNA lucrează în beneficiul unui partid politic.

Trebuie să ne amintim tot timpul: ca și atunci când mimau lupta politică și astăzi, când se luptă cu DNA, nu fac altceva decât să-și urmărească interesele personale. În urmă cu câțiva ani era vorba de putere și bani obținuți prin corupție, astăzi e vorba de încercarea de a scăpa de dosare penale și de responsabilitatea în fața legii. Asta este “experiența” pe care vor s-o perpetueze”, scrie Nicușor Dan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.