Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan: Schimbarea primarului interimar, o simplă rotație de cadre

Nicusor Dan

Schimbarea primarului general interimar Stefanel Marin Dan este o simpla rotire a cadrelor intre partidele reprezentate in Consiliul General, apreciaza Uniunea Salvati Bucurestiul intr-un comunicat de presa.

USB apreciaza ca partidele politice reprezentate in Consiliul General sunt preocupate de salvarea propriilor interese, iar demiterea primarului Stefanel Marin Dan, caruia ii recunoaste incompetenta in scurtul mandat detinut, nu are nici o legatura cu politicile publice asteptate de bucuresteni pentru redresarea administratiei orasului.

Daca noul primar interimar si consilierii doresc cu adevarat o altfel de administratie fata de cea cunoscuta pana acum, atunci prima masura pe care trebuie sa o ia este sa dea curs cererii USB de auditare a activitatii Primariei in ultimii trei ani si sa justifice orice cheltuire a banilor publici.

„Problemele administrative ale orasului sunt extrem de serioase si pentru rezolvarea lor este nevoie de viziune, de competenta administrativa si de integritate. Schimbarea de astazi este o simpla rotatie de cadre, o cosmetizare care nu rezolva pe fond din problemele orasului", a declarat Nicușor Dan, presedintele Grupului de initiativa al USB.

Uniunea Salvati Bucurestiul a solicitat in luna septembrie atat publicarea pe site-ul primariei a tuturor contractelor de achizitii publice ale primariei din ultimii trei ani cat si auditarea acestor cheltuieli de catre o firma de audit cu reputatie solida. De asemenea, USB a cerut ANI verificarea averilor tuturor directorilor din primariile capitalei.

„Nici PNL nici PSD nu au vrut sa-si asume responsabilitatea administrarii dezastruoase din ultimii trei ani, dupa arestarea lui Oprescu, pentru a-l gasi acum pe Stefanel Marin Dan tap ispasitor. Este un joc al acestor partide pe care nu il mai putem accepta si o atitudine iresponsabila fata de bucuresteni”, a declarat Nicușor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.