Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan vrea referendum pentru DEMITEREA Gabrielei Firea

nicusor dan usr

Liderul USR, Nicuşor Dan a prezentat, într-o conferinţă de presă, situaţia de la Primăria Generală şi CGMB, în viziunea Uniunii Salvaţi România și a precizat că în cazul în care Gabriela Firea va continua activitatea în același fel, atunci USR va convoca referendum de demitere. Pare un adevărat exercițiu de campanie electorală de vreme ce atunci când a candidat la Primăria Capitalei lui Nicușor Dan i-a fost extrem de greu să strângă 30.000 de semnături, iar acum are nevoie doar pentru declanșarea referendumului de 450.000 de semnături.

Citește și: Un consilier prezidenţial intervine în scandalul cenzurării premierului de la TVR: 'Nu au memorie'

Citește și: : Decizie radicală a TVR: De ce a fost 'interzis' Dacian Cioloş la televiziunea naţională

Citește și: Ce îi pregăteşte Liviu Dragnea lui Klaus Iohannis: Mesajul enigmatic şi al şefului PSD

”Activitatea domniei sale este deplorabilă”, a spus liderul USR, precizând că, deşi Gabriela Firea a spus că prioritatea sa este ca în şase luni să fluidizeze traficul, acesta este identic, dacă nu mai rău, informează agerpres

Nicuşor Dan a mai spus că RADET a ajuns în aceste luni în insolvenţă, cu risc mare de faliment. Potrivit preşedintelui Uniunii Salvaţi România, în prezent, în Primăria Generală este o transparenţă şi mai slabă decât cea din vremea lui Sorin Oprescu.

El a mai acuzat-o pe Firea de înfiinţarea de structuri paralele celor existente deja în Primărie, dar şi angajarea de personal pe perioadă determinată, pe aceeaşi schemă ca Liviu Dragnea, în Consiliul Judeţean Teleorman, evitând ca aceşti oameni să aibă statutul de funcţionar public şi să existe obligativitatea ca aceştia să îşi depună declaraţii de avere şi interese, pe site-ul instituţiei.

”Vedem cum, în Primăria Generală, fără niciun fel de concurs, au început să apar oameni din anturajul lui Pandele, Becali şi Robert Negoiţă, fără concurs, fără evaluare profesională, fără niciun motiv pentru care aceşti oameni ar trebui să fie angajaţi în Primăria Generală”, a mai spus Dan.

Nicușor Dan a concluzionat și a spus că așteaptă împlinirea unui an de mandat pentru Gabriela Firea, iar dacă situația va fi la fel, atunci va cere referendum pentru demiterea primarului general.

”Mai aşteptăm până la împlinirea unui an de mandat, iar în situaţia în care chestiunile vor continua în acest mod, luăm în calcul convocarea unui referendum pentru demiterea primarului Gabriela Firea, la finalul acestui prim an de mandat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.