Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Constantinescu, dat în urmărire prin Interpol! DNA cere extrădarea

NICUSOR CONSTANTINESCU
Nicusor Constantinescu a mers in Statele Unite pentru a se opera de cancer de prostata, insa nu s-a intors pe 5 iunie, asa cum i-au impus anchetatorii. Avocatul sau a depus la dosar mai multe documente medicale care atesta faptul ca seful CJ Constanta a suferit o serie de complicatii si ca trebuie sa mai ramana la tratament.

Ulterior, reprezentantii Spitalului "John Hopkins" au spus ca Nicusor Constantinescu nu se mai afla in unitatea medicala, fiind externat inca din luna mai. In replica, avocatul sau a spus ca Nicusor Constantinescu se afla in prezent intr-un asezamant paramedical care colaboreaza cu clinica unde a fost operat. Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, luna trecuta, de procurorii anticoruptie pentru 24 de infractiuni de abuz in serviciu, fiind acuzat, printre altele, ca ar fi impiedicat efectuarea unor controale ale Curtii de Conturi la Regia Autonoma de Drumuri si Poduri Constanta (RADJDP) si ca a refuzat sa prelungeasca certificate de urbanism si autorizatii de construire, in perioada 2007 - 2014.

Totodata, presedintele CJ Constanta mai este cercetat pentru luare de mita, intr-un alt dosar, dar si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in casa lui au fost descoperite 15 cartuse de 9 milimetri. Totodata, Nicusor Constantinescu mai este cercetat, alaturi de Radu Mazare, intr-un dosar privind atribuirea ilegala a unor terenuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.