Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan a surprins la depunerea listelor la BEC: Câte semnături a strâns / VIDEO FABULOS

Uniunea Salvaţi România a depus, vineri, la Biroul Electoral Central listele de susţinători pentru alegerile parlamentare şi urmează să primească dovada prin care poate prezenta liste de candidaţi în toate circumscripţiile electorale.

"Am venit azi la Biroul Electoral Central cu 350.000 de semnături. Trebuia să avem 200.000 ca să putem să candidăm cu liste în toate judeţele. Din 350.000, 150.000 au fost strânse în ultimele trei zile. Mulţumim oamenilor care au semnat pentru noi. Am strâns semnăturile astea pe bune. (...) Au fost câteva mii de oameni care au strâns aceste semnături pentru noi, care din proprie iniţiativă au mers la colegii lor, rudele lor şi ne-au adus 10 - 80 de semnături. (...) Nu o să uităm că prin efortul lor putem să depunem liste pentru alegerile parlamentare", a afirmat preşedintele USR, Nicuşor Dan.

Citește și: Ce profeții ale lui Nostradamus s-au împlinit în 2016: Ce URMEAZĂ

El a susţinut că a întâmpinat obstacole de la autorităţile locale, în Bucureşti USR neprimând nici în momentul de faţă aprobare pentru instalarea de corturi pentru strângerea de semnături.

Referitor la listele parlamentare, Nicuşor Dan a precizat că este forate probabil să candideze la Camera Deputaţilor în Bucureşti şi că este posibil ca cinci - şase miniştri şi secretari de stat din actualul Guvern să se regăsească pe listele Uniunii, care vor fi finalizate luni.

USR a publicat și video din momentul depunerii. Se poate vedea cum membrii partidului au cărat cu mașinile semnăturile și le-au transportat cu sacoșa în interiorul BEC.

Citește și: Miri filmați de prieteni când fac sex după nuntă / VIDEO 18+

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.