Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan anunță transferuri din echipa lui Dacian Cioloș: Șeful USR vrea 5-6 miniștri

nicusor dan usr

Refuzați de PNL, miniștrii tehnocrați cu aspirații politice din echipa lui Dacian Cioloș s-ar putea transfera la noua senzație a politicii românești, USR. Și, asta nu e tot. Nicușor Dan a recunoscut că l-ar vrea tot pe Dacian Cioloș premier și după 11 decembrie.

„Am nominalizat trei persoane care se încadrează în tipul de oameni pe care îi aşteptăm la USR şi care se potrivesc cu ce aşteptăm noi la USR. I-am nominalizat pe domnul Ghinea, pe domnul Voiculescu şi pe Dacian Cioloş însuşi. Menţin asta. Sperăm că se va găsi pe lista noastră un actual ministru. Avem niște discuții și propuneri la care avem răspuns. Vlad Voiculescu este una dintre persoanele pe care le-am dori pe lista noastră. Mulți din miniștri sunt ceea ce așteptăm noi, se regăsesc în profilul USR. Vom găsi câțiva pe lista USR. Se va luă o decizie destul de târziu. Când o să avem o garanție că vor fi 100% pe lista noastră, o să va spunem. Se va anunța foarte târziu, deoarece aceștia nu pot fi și în Guvern și candidați USR. Listele se pot depune până pe 27 octombrie", a declarat Nicușor Dan.

Preşedintele Uniuii Salvaţi România spune că există discuţii cu „cinci, şase miniştri” despre o eventuală candidatură la parlamentare din partea USR.

Citește și: S-a lansat varianta rock a piesei Imperfect, a celor de la Carla’s Dreams / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.