Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan nu se lasă 'cucerit': După Gorghiu, o refuză şi pe Turcan

Inquam Photos / George Calin
nicusor dan usr Inquam Photos

PNL şi USR îşi reiau "valsul" din campania electorală şi vorbesc despre posibile alianţe şi chiar despre o eventuală fuziune. Iniţiativa aparţine şi acum PNL, doar că Nicuşor Dan, preşedintele USR, o refuză şi pe Raluca Turcan (preşedintele interimar al PNL), la fel cum a refuzat-o pe Alina Gorghiu, fostul preşedinte al PNL.

Vezi şi: ULTIMA ORĂ: SRI rupe tăcerea despre celebrele 'protocoale' cu DNA

"USR îşi respectă angajamentul faţă de alegatori şi nu va intra în alianțe cu vechile partide, nici cu PNL. Opoziția este obligata sa coopereze în Parlament pentru a opri atacurile PSD împotriva justiției, dar asta nu înseamnă ca USR se aliază cu cineva. Cât despre fuziunea despre care vorbeşte Raluca Turcan nici nu poate fi vorba, nici acum şi nici în viitor. USR are un proiect politic propriu pentru modernizarea României pe care îl va realiza împreună cu oameni devotaţi interesului public, neafectaţi de vechile metehne ale politicii, aşa cum sunt cei care vin alături de noi. PNL este dator, nu USR sau altcuiva, ci propriilor alegători, cu o reformă internă", transmite Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Reacţia lui Nicuşor Dan vine după ce preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat joi la Adevărul Live că pe termen lung USR poate să vină "natural" alături de PNL, fie într-o alianţă, fie printr-o fuziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.