Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

”Nicuşor Dan, un pesedist veritabil”

catalin predoiu

„În sondajul din februarie, făcut cu ocazia desemnării lui Ludovic Orban, aveam 21%, fără să fiu anunţat candidat. La inceputul campaniei aveam 23% din intenţiile de vot. Nicușor Dan a publicat vineri un sondaj în care sunt listat cu 8%. Aceasta îmi arată etica echipei de campanie a dlui Dan, aceeaşi etică pe care o afişează echipa de campanie a doamnei Gabriela Vranceanu – Firea”, a precizat pe Facebook, Cătălin Predoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Reacţia liberalului vine ca urmare a apariţiei unui sondaj cel puţin dubios din punct de vedere sociologic, pentru că este un sondaj telefonic.

Fiind un sondaj telefonic, pentru a avea o imagine reprezentativă pentru populaţie ar fi trebuit să se raporteze la datele INS şi să foloseasca nişte clustere sau să pondereze datele finale prin raportare la datele statistice. Ori, din analiza pe care au publicat-o la începutul sondajului, se vede clar că nu s-a făcut asta. Prin urmare, chiar şi realizatorii acestui sondaj spun negru pe alb că este analiză întocmită neprofesionist cu rezultate stabilite din pix anterior, tocmai pentru a crea o falsă imagine. Strategie tipic pesedistă care confirmă participarea activă a lui Nicuşor Dan la această manipulare ieftină.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

“Acum vedeţi de ce mi-am ales sloganul de campanie “Predoiu pentru Bucuresti – Soluţia serioasa”. Este complet incorect şi neserios ce fac echipele de campanie ale domnului Dan şi ale doamnei Vrânceanu – Firea. Acum este limpede că dl Dan munceşte din greu pentru postul de viceprimar al doamnei Vrânceanu – Firea. Acum este limpede cât de sinceri vor fi cu bucureştenii când vor avea pe mână bugetul de 1 miliard de euro strâns din banii dumneavoastră. Echipele Dan şi Vranceanu – Firea au lansat o campanie a minciunii. Dl Dan ne spune că e diferit, dar este exact ca doamna Vranceanu – Firea. De ce oare?”, a continuat în postarea sa pe facebook, Cătălin Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.