Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nistorescu despre dezvăluirile nurorii lui Măgureanu: Senzaționale! Confirmă tot!!!

mutare politica

După potopul de denunțuri la DNA urmate aproape instant de rețineri și arestări mulți s-au repezit să o condamne pe Alina Petre (fostă Măgureanu) pentru ceea ce a făcut. Unii au mers până la a o declara nebună, alții că nu s-ar fi înțeles la bani cu fostul șoț și alte și alte variante, dar puțini au fost cei care au apreciat demersul. Jurnalistul Cornel Nistorescu e de părerea că denunțurile făcute de ea la DNA sunt senzaționale pentru că confirmă absolut tot ceea ce deja se vorbea în șoaptă în politica românească din ultimii 10 ani.

”Alina Petre, fostă Măgureanu, a făcut dezvăluiri câte n-a descoperit Parchetul General pe vremea când era condus de Laura Codruţa Kovesi. Nu-i de râs şi nici de băgat strâmbe. O femeie părăsită de soţul ei şi pedepsită la un soi de privaţiune materială (în vreme ce el se scaldă în bani şi afaceri) s-a înfuriat şi a început să vorbească despre cele văzute în anii petrecuţi printre acoliţii oamenilor politici, infractori şi interlopi, imobiliari şi parlamentari.

Dezvăluirile sunt absolut senzaţionale. Confirmă tot ce vorbea gura târgului şi tot ce ştiau serviciile şi DNA-ul, şi Parhetul General, şi jurnaliştii. Şi ne arată ce regim infracţional şi complice, de tip mafiot, a domnit în toată perioada lui Traian Băsescu şi cum lumea afacerilor de atunci se prelungeşte şi acum în politică şi în spatele ei.

Geaba se chinuie Crin Antonescu să ne spună că a luat un penthouse pe malul lacului Herăstrău cu 250.000 de euro. Poveşti de vândut la ţară, în faţa bodegii din centru. Apartamentul lui Crin Antonescu face 250.000 cum cel al Ioanei Băsescu de la Puiu Popoviciu face 500.000 şi a fost plătit cu bani din vânzări anterioare! Pentru cei care nu ştiu cât ar fi putut să coste un asemenea apartament ca acela de pe maul lacului Herăstrău, plătit din credite, împrumuturi şi economii de Crin Antonsescu şi Adina Vălean, trebuie spus că el ar fi putut să ajungă undeva între 800.000 şi 1.200.000 de euro. După cum apartamentul Ioanei Băsescu din Băneasa, cu materialele primite cu tot, şi cu finisajele pe veresie, era la vremea respectivă undeva între 1.200.000 şi 1.500.000 de euro.

Vezi și: Noi dezvăluiri incendiare ale fostei nore a lui Măgureanu: 'Am fost sfătuită să vorbesc' / UPDATE

Vezi și: Norica Nicolai intervine în SCANDALUL nurorii lui Măgureanu: Totul va exploda în campania electorală

Ce ne mai spune mărturisirea Alinei Petre, fostă Măgureanu?

Că şi Crin Antonescu era prizonierul mafiei care se întinde şi acum în spatele lumii politice ca o plasă. Şi care o şi dirijează. Şi el era agăţat de Dragoş Dobrescu, de Florian Buşcă-Walter, de Virgil Măgureanu şi de Rareş Mănescu (slăbiciunea stupidă a fostului preşedinte al PNL, omul de legătură între Antonescu şi grupul Monaco-Dragoş Dobrescu) şi chiar de cei care participau la partidele de nu-ştiu-ce cu ”liberalul Vlasov”.

Alina Petre, nevasta pornită să-şi pedepsească trădarea bărbatului, ne spune un lucru teribil de banal. Care era puterea economică şi de influenţă politică a fostului director al SRI Virgil Măgureanu! Aflăm astfel că marele ”patriot ardelean”, ideolog şi specialist în informaţii şi curente politice era şi un om pus pe apucate. Fabrică de sucuri, intermedieri şi consultanţe de ochii lumii, fiul cu baruri, restaurante, investiţii imobiliare, case, maşini, vacanţe. Abia acum aflăm cât de productivă şi de rentabilă este o funcţie importantă nu doar în guvern, ci şi în SRI. Abia acum trebuie să inventariem toate proprietăţile şi afacerile cu care a plecat de exemplu Gioni Popescu de la conducerea SRI. Abia acum a venit vremea să ne întrebăm ce bani a făcut Florian Coldea conducând cu o mână de fier Serviciul pe vremea lui George Maior şi să ne întrebăm ce şi cât din ”armaghedonul” de pe net despre bogăţia generalului lui Coldea este adevărat. Şi dacă şefii SRI au ajuns la un asemenea nivel de îmburghezire, nu cumva şi SRI-ul este o maşină de făcut bani? La această întrebare ne răspunde tot confesiunea Alinei Petre, fostă Măgureanu. Cică afacerile şi colecta de bani erau conduse de Daniel Moldoveanu, consilier şi conducătorul comunităţii de informaţii de la Cotroceni, din imediata vecinătate a preşedintelui Băsescu.

Acesta are un apartament în SUA, împreună cu şeful Serviciului SRI pe Municipiul Bucureşti, col. Vasile Cămărăscu, şi cu Sorin Blejnar şi încă vreo câţiva au alcătuit o adevărată platformă de învârtit bani, vacanţe, vânători şi proprietăţi. I-a controlat vreodată cineva pe directorul SRI Bucureşti şi pe Daniel Moldoveanu la proprietăţi şi afaceri? Dezvăluirile Alinei Petre trimit şi DNA-ul, şi Poliţia, şi procurorii de la Parchetul General şi ANI la uşa acestora.

Cum se dădeau creditele pentru lumea bună? Cum se câştigau licitaţiile? Cum se strângeau banii pentru campania lui Traian Băsescu? Lucruri de care Parchetul General şi DNA se feresc ca de moarte să sufle o vorbă explodează din mărturisirile unei femei înşelate de bărbatul ei înamorat de una mai nouă. Fiul lui Măgureanu, în loc să împartă agoniseala cu nevasta sau să o ascundă pe numele acesteia, cum au făcut nenumăraţi primari, miniştri şi parlamentari, a ales să o pedepsească. Şi ce-a ieşit? Un peisaj mizerabil al lumii politice româneşti şi al interlopilor din jurul ei!

Un întreg cor de falseţi încearcă să bată câmpii în jurul subiectului. Ba că trebuie aflate motivele care o determină pe femeie să vorbească, ba să afle ce a împiedicat-o să denunţe până acum, ba una, ba ailaltă, când dezvăluirile ei sunt atât de convingătoare şi de îngrozitoare. Şi ele toate, povestite cu patos feminin, cu naivitate, cu voce subţire, ne arată ce lume de doi lei (ca să nu zic rahaţi) şi ce stil de viaţă de infractori au avut oamenii care au condus România şi ce bandiţi în frac au căpuşat puterea politică, guvernul şi celelalte instituţii ale statului şi ale comunităţilor locale.

O femeie revoltată de comportamentul bărbatului ei ridică vălul de pe ororile din societatea românească mai abitir decât instituţiile statului îndrituite să o facă. De ce? Pentru că toţi conducătorii lor erau şi sunt băgaţi până în gât în toate nenorocirile despre care vorbim în fiecare zi.”, susține Nistorescu într-un comentariu pe cotidianul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.