Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi AUDIERI în cazul dispariției lui Sebastian Ghiță: Dan Andronic a ajuns la poliție

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a fugit, în decembrie, și s-ar ascunde în Serbia. E zvonul care a fost informat de premierul României, dar și de procurorul general. Dat în urmărire internațională, poliția îl caută pe Ghiță. Pentru că Dan Andronic, directorul cotidianului Evenimentul Zilei, a fost în Serbia și s-ar fi întâlnit cu Ghiță, poliția l-a chemat la audieri.

”În sfârșit, Dan Tapalagă are o informație corectă!

Citește și: A arătat TOT: A prezentat emisiunea FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ, într-o rochie TRANSPARENTĂ / VIDEO

După ce a scris articolul cu informația falsă că m-am văzut cu Ghiță în Serbia, scrie că m-au chemat la IGP să mă întrebe dacă articolul e adevărat. Le-am spus ce i-am declarat lui Tapalagă: nu m-am văzut cu Ghiță în Serbia sau oriunde în altă parte.

Polițiștii nu puteau avea nici o altă informație în afara articolului scris de Tapalagă.

Așa că a scris un nou articol despre cum am fost întrebat la IGP despre articolul lui.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Cine i-a dat informația? Sunt convins că cei de la IGP îl vor audia ca să afle unde-i Ghiță și cine dă informații din anchetă.

Nu a fost o audiere, ca să fie clar!

Curat investigație, totul grație celor care dau informații aiurea, apud Kovesi sau Dragnea...

Văd că Tapalagă continuă dezinformarea spunând că nu pot nega în fața polițiștilor că m-am văzut cu Ghiță. E exact invers, tocmai asta am făcut de fiecare dată: am negat!

Citește și: INCREDIBIL Faimosul Stephen Hawking pleacă în SPAȚIU

E clar că asistăm la o campanie de decredibilizare a serialului "Noi suntem Statul!".

Am un pariu pentru el: Dacă se dovedește că nu m-am văzut cu Ghiță e de acord să nu mai scrie 6 luni decât despre artă și cultură?

P.S. Tapalagă, dacă Ghiță era localizat în Serbia, era demult în custodia poliției. Nu o funcționa mandatul european de arestare, dar mandatul internațional dat prin Interpol funcționează.

Iar între România și Serbia funcționează un tratat de extrădare din 1961.”, a anunțat Andronic.

Poliția a oferit detalii despre acest caz.

Citește și: Declarațiile adolescentei din Turda care a fost RĂPITĂ, SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de un străin: Ce i-a spus acesta

”Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind audierea unei persoane, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, facem următoarele precizări:

Poliția Română desfăşoară, în acest moment, conform prevederilor legale, activităţi în vederea identificării, căutării, localizării şi prinderii inculpatului Ghiță Sebastian, care figurează dat în urmărire naţională şi internaţională.

Citește și: S-a DEZBRĂCAT pentru a-și arăta tatuajul din ZONA INTIMĂ în timpul unei emisiuni: Cum arată prezentatoarea / VIDEO

Organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare şi organele de cercetare penală speciale îşi desfăşoară activitatea de urmărire penală sub conducerea şi supravegherea procurorului de caz.

Precizăm că, potrivit prevederilor art.12, alin.1, lit. e) din Legea nr. 544/2001, se exceptează de la accesul liber al cetățenilor : ”informațiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidențiale ori se pun în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfășurare”.

Citește și: Cea mai nouă DESCOPERIRE pentru bolnavii de cancer: Cum se oprește dezvoltarea tumorilor

În momentul în care vor fi informaţii de interes public, acestea vor fi aduse cu celeritate în atenţia mass-media, bineînţeles, cu acordul procurorului de caz.”, e anunțul făcut de Poliția Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.