Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi critici ale lui Victor Ponta la adresa Guvernului: 'Dărâmă tot'

nineoclock.ro
ponta

Fostul premier Victor Ponta şi fostul ministru al fondurilor europene, Eugen Teodorovici, au participat vineri după-amiază la o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PSD din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, care a avut loc chiar în faţa primăriei din localitate.

 

Aceştia au fost însoţiţi de către preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care conduce şi organizaţia judeţeană a PSD, şi de către primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, care candidează pentru un nou mandat.

 

Victor Ponta le-a spus celor prezenţi că guvernul pe care l-a condus şi-a făcut, în opinia sa, datoria faţă de români şi faţă de România, în timp ce actualul guvern "dărâmă tot" şi că PSD este pregătit să revină la guvernare.

 

"Înainte, toate lucrurile bune le făceam noi, toate lucrurile rele le făceam tot noi. Acum, oamenii pot să compare şi poate o să înţelegem din nou cum, în România, de fiecare dată facem ca meşterul Manole: construim, construim, şi, în loc să continuăm să construim, odată dărâmăm tot şi iarăşi o luăm de la capăt. Mie mi se pare că tot ce am construit în 2012-2015 ne apucăm să dărâmăm în 2016. Dar mai e ceva în România: de câte ori oamenilor le este bine şi toate lucrurile merg bine, îi votează pe alţii; când lucrurile merg prost, ne votează pe noi, ca să reparăm lucrurile. Aşa încât eu cred că şi în acest an oamenii vor fi alături de candidaţii noştri, de cei care ştiu să construiască şi să facă treabă", a spus Ponta.

 

Şi fostul ministru al fondurilor europene a făcut referire la votul din 5 iunie ca unul important din perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

 

"Acest vot din 5 iunie este foarte important şi ca mesaj pentru ceea ce înseamnă România, că România vrea altceva, nu mai vrea un guvern de tehnocraţi, ajunge cu asta, ajunge", a afimat Eugen Teodorovici, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.