Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi DETALII despre CRIMA de la vârful PNL. Cine ar fi autorul OMORULUI

omor

Mihai Balasescu, politicianul care a facut sex pe canapeaua lui Crin Antonescu, a fost ucis vineri seara. Potrivit primelor informatii, criminalul ar fi ruda uneia dintre fostele sale sotii, acesta fiind casatorit de patru ori.

Citește și: Autorul incidentului 'canapeaua lui Crin' a fost ucis

Politistii il cauta pe fostul socru al lui Mihail Balasescu, acesta fiind, potrivit Romania Tv, principalul suspect in cazul de omor. Fiica acestuia a gasit cadavrul, insa tatal ei a disparut de la domiciliu.

UPDATE: Mihail Băsăşescu a fost ucis prin strangulare. Până luni, cadavrul se va afla la IML, pentru necropsie, iar luni va fi depus la capela cimitirului Ghencea, unde va fi înmormântat marţi.

Crin Antonescu a declarat, vineri seara, ca este socat sa auda de moartea lui Mihail Balasescu. Fostul presedinte al liberalilor a precizat ca acesta era o persoana "optimista si joviala"

Balasescu a fost chemat de respectivul barbat la o discutie, iar ca locatie a fost aleasa comuna Bragadiru. La inceput discutia a fost una calma, insa pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Balasescu a fost ucis. Criminalul ar fi sunat la Politie sa anunte crima, insa pana vineri noaptea la 23.30 nu fusese prins.

Politicianul a fost gasit mort, acoperit cu o patura, in locuinta unei rude a uneia dintre fostele sale sotii. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov si criminalisti au inceput cercetarea la fata locului. Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţti, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violenta. Mihail Balasescu a fost secretar general adjunct al PNL in perioada in care Crin Antonescu a fost presedintele partidului.

Si-au impartit bunurile

Mihail Balasescu si Ana Maria, ultima sa sotie

Mihail Balasescu si Ana Maria, ultima sa sotie

Mihail Balasescu, fostul secretarul general - adjunct al Partidului National Liberal, si-a impartit recent bunurile cu ultima sa sotie. Femeia a cerut la partaj pana si husa telefonului mobil. Printre lucrurile care au intrat in masa partajabila s-a numarat suportul de la televizor, cuptorul cu microunde sau husa telefonului mobil, asa ca judecatorii au trebuit sa decida cum isi vor imparti cei doi bunurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.