Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii despre Florin Secureanu: Și-a pus numele pe statuia lui Mihai Eminescu

www.agerpres.ro
Florin Secureanu Malaxa

Numele fostului manager al Spitalului Malaxa din Capitala Florin Secureanu a fost incrustat pe soclul statuii din Viena a lui Mihai Eminescu, fiind sters insa in toamna, spune Laura Hant, fosta sefa a PSD Viena, care sustine ca acea a promis ca va face o donatie importanta pentru Asociatia Mihai Eminescu, donatie care insa nu s-a concretizat, scriu, sambata, jurnalistii de la GSP.

Acestia au descoperit si una dintre firmele care ii faceau lui Secureanu filmele promotionale, pe banii spitalului, si publica si o factura care arata ca Noventis, care avea monopol pentru materialele sanitare de la Malaxa, i-a achitat lui Secureanu petrecerea pentru ziua de nastere a fiului sau.

Sondajele plătite și cele 4 transformări 'structurale'

Potrivit tolo.ro, incepand din 2012 Florin Secureanu a participat la mai multe festivitati ale asociatiei ”Mihai Eminescu”, condusa de Laura Hant, fosta sefa a PSD Austria, managerul de la Malaxa fiind prieten cu Laura Hant si cu sotul acesteia, ambii oameni de afaceri in constructii. In 2014, la Viena a fost inaugurat un bust al lui Mihai Eminescu, iar numele lui Florin Secureanu apare pe soclul statuii, pe una dintre laturi, pe cealalta latura fiind numele familiei Hant. ”Omagiu adus poetului a carui opera invinge timpul. Prof. univ. Dr. Florin Adrian SECUREANU, Presedinte al fundatiei Marele Priorat Roman Autonom al Ordinului Suveran al Sfantului Ioan de Ierusalim” - scria pe soclul statuii, la inaugurarea acesteia.

Elena Udrea, live pe Facebook: Constat că toată lumea vrea poziția 69

Contactata de jurnalistii de la Gazeta Sporturilor, Laura Hant a spus ca numele managerului de la Malaxa a fost inscrustat pe soclul statuii pentru ca acesta a promis ca va face o donatie importanta pentru asociatie, dar care nu s-a concretizat. "Noi suntem o asociatie serioasa si am decis sa-i scoatem numele. I-am scos numele de pe soclu. Acum este inscriptionat numele Veronicai Miclea", a explicat Laura Hant, precizand ca numele lui Secureanu a fost inlocuit "in toamna".

Mai mult pe tolo.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.