Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi detalii din concertul TERORII: Cei de la Carla's Dream dau totul pe față / VIDEO

Membrii formaţiei Carla's Dream au acuzat reprezentanţii ISU Neamţ că nu au intervenit pentru a opri concertul pe care îl susţineau în incinta Galleria Mall chiar dacă oamenii au început să leşine din cauza căldurii insuportabile.

În ultima postare de pe pagina lor de socializare, membrii formaţiei susţin că există înregistrări video în care se observă că nu intervine nimeni, deşi aceştia au chemat de mai multe ori organizatorii când au observat că oamenilor începe să li se facă rău. De asemenea, membrii formaţiei susţin că ei au oprit concertul, şi nu pompierii.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

'Există înregistrări video. Nu s-a apropiat nimeni! Am chemat de câteva ori organizatorii!! Am oprit concertul când am văzut 2 persoane la rând (o fată minoră îmbrăcată în alb şi o doamnă mai în vârstă - scoase fără cunoştinţă din public). Declaraţiile date de autorităţi vor fi verificate. Sperăm (suntem siguri de fapt) că în România există astfel de autorităţi de control OBIECTIV. 'ISU a stopat concertul' ... Vai de capul nostru al tuturor...Din start nu era clar că este imposibil?!?! Trebuia să fie luaţi oamenii de ambulanţă!?!? 'Inspectorul ISU nu a putut trece de mulţime' - despre ce putem să mai vorbim??????? No comment', susţin reprezentanţii trupei Carla's Dream pe pagina de socializare a formaţiei.

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că managerul formaţiei a depus o reclamaţie la Poliţie în care sesizează organizarea deficitară a concertului.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

'Nu a fost depusă nicio plângere privind vătămarea corporală. Am primit o reclamaţie din partea managerului trupei pe partea de organizare. Vom face verificări împreună cu cei de la ISU pentru a vedea dacă au fost nereguli şi dacă este cazul săvârşirii vreunei infracţiuni. Poliţiştii au asigurat evenimentul în afara clădirii şi au intervenit doar pentru evacuarea participanţilor pentru a se evita orice altă situaţie neplăcută', a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

De cealaltă parte, reprezentaţii ISU Neamţ au precizat, într-un comunicat de presă, că ei au oprit concertul împreună cu organizatorii.

Citește și: VIDEO De acum poți să știi ce îți spune pisica ta: A fost inventată zgarda ce traduce mieunatul

'Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la faţa locului, plt.maj. Buţurca Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului', se arată în comunicatul ISU Neamţ.

Reprezentanţii Galleria Mall Piatra Neamţ au precizat că intrarea la spectacolul celor de la Carla's Dream a fost liberă şi nu s-au aşteptat la un aflux atât de mare de spectatori. Totodată, aceştia susţin că spectacolul a fost organizat în interiorul mall-ului, la etaj, cu ocazia deschiderii mai multor magazine.

Citește și: Ce sacrificiu a făcut președintele Klaus Iohannis pentru soția Carmen

De asemenea, reprezentanţii Galleria Mall Piatra Neamţ au declarat că au solicitat oficial prezenţa la eveniment unor reprezentaţi ai ISU, Jandarmeriei, Poliţiei şi Ambulanţei. Aceştia spun că au fost deschise toate instalaţiile de aer condiţionat şi geamurile de la etaj, dar că nu au mai făcut faţă numărului mare de spectatori.

La concertul Carla's Dream au fost prezenţi peste 2.000 de oameni, marea majoritate copii.

Din cauza căldurii insuportabile, 9 persoane au leşinat, iar 5 dintre acestea au fost transportate cu Ambulanţa la spital, dar nu au necesitat internarea după ce au primit îngrijirile medicale.

Citește și: Cele mai bune studii despre sex în care au participat doar femeile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.