Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvăluiri BOMBĂ despre procurorul 'Portocală'. Ce acuzaţii i se aduc lui Negulescu

captura RTV
Mircea Negulescu

Au apărut noi informaţii explozive despre procurorul Mircea Negulescu. Mai nou, acesta ar fi acuzat că ar fi primit şpagă 15.000 de lei , potrivit jurnaliştilor de la incisivdeprahova.ro . Procurorul s-ar fi folosit de buletinul unui ofiţer judiciar de la DNA pentru facturarea a 100 de buchete de flori pe care le-ar fi oferit doamnelor din SRI şi DNA cu ocazia zilei de 1 Martie.


Fostul procuror al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Ploiești, Mircea Negulescu, este acuzat că s-a ocupat, personal, de obținerea a o sută de buchete de flori pentru femeile din structurile teritoriale ale SRI și DNA, din județul Prahova. Mai exact, susțin jurnaliștii de la incisivdeprahova.ro, pe 1 martie 2016, Mircea Negulescu i-a cerut șefului Serviciului de Gospodărire Urbană (SGU) Ploiești, Donald Constantin, cele o sută de buchete de flori pentru doamnele și domnișioarele care lucrau la cele două instituții, pentru care n-a plătit niciun leu. Valoarea unui buchet este estimată la circa 150 de lei. Jurnaliștii prahoveni susțin că directorul SGU a fost unul dintre denunțătorii fostului primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, arestat în urma unei anchete DNA.

Citeşte şi: Liviu Pleşoianu, o nouă mutare în războiul cu Kovesi. Ce demers a întreprins deputatul - FOTO

Procurorul "Portocală" s-ar fi prezentat la biroul lui Donald Constantin și i-ar fi aruncat acestuia pe birou o carte de identitate a unui ofițer judiciar de la DNA, Marin Marcel Doru. Din cele aflate de jurnaliștii de la Incisiv de Prahova, Negulescu a luat cartea de identitate cu "japca" pentru a se întocmi pe numele ofițerului judiciar avizul de expediție și nicidecum pentru o eventuală facturare. Astfel, directorul SGU a oferit florile drept "cadou" pentru cele două importante instituții ale statului, SRI și DNA, câte 50 de bucăți pentru fiecare în parte. Marfa nu a fost achitată și a fost utilizată de cele două conduceri pentru recompensarea femeilor din instituțiile publice.

Citeşte şi: Magistraţii, lovitură DURĂ pentru Nicuşor Constantinescu. Ce au hotărât judecătorii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.