Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi dezvaluiri despre criminalul din SUA: Era sofer UBER

thenewscommenter.com
dalton

Bărbatul care a tras asupra opt persoane aparent la întâmplare, omorând şase, într-un mic oraş din nordul Statelor Unite era angajat ca şofer la Uber, a informat duminică grupul american, citat de AFP.

"Am contactat poliţia pentru a face tot ce ne stă în putinţă să ajutăm ancheta", a declarat Joe Sullivan, responsabil cu probleme de securitate la Uber, într-un comunicat dat publicităţii.

Jason Brian Dalton, 45 de ani, este acuzat că a omorât şase persoane sâmbătă seară în trei atacuri armate. Victimele par "să fie alese la întâmplare", a menţionat Jeff Getting, procurorul din Kalamazoo, oraş cu 76.000 de locuitori din statul Michigan (nord).

Uber a afirmat că antecedentele suspectului au fost verificate înainte de a fi angajat pentru serviciul de taxi cu şofer.

La rândul său, procurorul a subliniat că, potrivit primelor elemente ale anchetei, Jason Brian Dalton nu avea cazier judiciar.

Jason Brian Dalton a vizat mai întâi o femeie care se afla cu cei trei copii ai săi în parcarea unei unui complex rezidenţial în jurul orelor 18.00 (23.00 GMT). Toţi au supravieţuit însă femeia este grav rănită. Patru ore mai târziu, acelaşi individ a deschis focul asupra parkingului unui concesionar de automobile în sud-vestul oraşului, omorând doi bărbaţi, dintre care unul în vârstă de 18 ani, cu o posibilă legătură de rudenie între ei, potrivit anchetatorilor.

El a tras, între 10 şi 15 minute mai târziu, asupra unei alte parcări din faţa unui restaurant, omorând patru femei şi rănind grav o adolescentă care se afla cu ele.

În cele din urmă, a fost arestat de poliţie fără să opună rezistenţă la orele 00.40 (05.40 GMT), asupra lui găsindu-se un pistol semiautomat.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.